1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.

Her Telden Şehitlerimizin Ruhları ŞAD olsun.

'HER TELDEN' forumunda Mustafa CUMBUL tarafından 19 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. diver26

diver26 Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Şehitlerimizin Ruhları ŞAD olsun.

Onca Şehidimize göz yaşı dökerken hala TV kanallarında dizilerin devam edebilmesine, daha da vahimi dizilerinin başlama saatini heyecanla bekleyen Vatandaşlarımın (!) olmasına kahroluyorum...

Evlerinize dönünce bizleri anlatın
    Ve unutmayın ki !
    Sizlerin yarınları için bizler bugünlerimizi verdik.

2. Ferit ERTÖZ

Ferit ERTÖZ Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    0

Allah rahmet eylesin gencecik vatan evlatlarını bu duruma koyanlara lanet ediyorum ....

3. psikolojikreis

psikolojikreis Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    2

hassasiyetiniz için sağolun varolun. anladım ki bu forumdakilerin ne kanı bozuk, ne sütü, ne kursağı, ne de zihni. bunlardan üçü çok tehlikeli. ama kursağı midesi bozuk olanlar en az süzme kansızlar kadar tehlikeli. masum görünüşlü üç kuruşluk menfaat için değerlerini satabilecek karakterdeler. bizleri sadece mal satacakları pazar olarak gören, şehitler için forumda, facede iki kelime yazmadıklarını söyleyince "bizim ticari ilkelerimize uygun değil" diyenler... ben ramazan öncesinde bir kısmını silkeledim. bakalım forumda son haftada reis tarafından adları zikredilen bu tüccarlar şimdi bir şey diyecekler mi

Bu Sayfayı Paylaş