1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.

Olta Makinası Makine için yardım lütfen

'OLTA MAKİNALARI' forumunda ozanbatir tarafından 27 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

1. scetin

scetin Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Makine için yardım lütfen

Konuyu açan ve cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. At-Çek avına yeni başlayan biri olarak ihtiyaç duyduğum çok yararlı bilgiler öğrendim. Saygılar... Rastgele...

2. ismail34

ismail34 Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    2

Sn.Ozan kardeşim,acizane bir tavsiyede bulunayım.
    Ryobi Ecusima 4000, 4 rulmanlı yeni versiyonu.6 nisanda 13 saat hiç durmadan atçek yaptım.Makina tık demedi.İstisnasız her makina gibi misina sarım yüksüğünü sıkça yağlamak şartıyla.
    Her balık avı sonunda evime döndüğümde ilk işim yüksüğü hemen yağlayıp yerine asıyorum.
    İnanki dostum makinayla o kadar rahat ettimki anlatamam.
    Hani dostum,öncelikle bir aleti çokça kullanandan sonucunu öğrenmek işin en doğrusudur.
    Hani hoca damdan düşünce yanındakilere bana tabip değil damdan düşeni bulun demesi gibi.:lol:
    Herkese selamlar.

3. ozanbatir

ozanbatir Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0

İsmail Bey çok doğru bir tespit yapmışsınız ve espirili bir dille anlatmışsınız.

Hakikaten bir işi tecrübe etmek çok çok önemli. Bazen hiç duyulmamış bir marka ve ürün bile denendiğinde çok iyi sonuç verebilir ki Ryobi gibi tanınmış bir firmanın ürününün iyi çıkması beklenen bir şey. Sanırım bir sonraki makinem Ryobi Ecusima 4000 olur. Şu an için tercihlerimi yapıp satın aldım. Bir sonraki mesajımda bilgilerini vereceğim.

Saygılar.

4. ozanbatir

ozanbatir Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0

Sonucu öğrenmek isteyenler için bilgi ve yaklaşık maliyetler;

Kamış Fladen Festival 2,10m 10-30gr atarlı iki parçalı. (45 TL)
    Makine Spro-Necton-DTX-4300 30 luk küçük aliminyum kafa 3+1 bilye makine (60 TL)
    0.25 Fluorocarbon misina 100mt

Henüz suya değmediler ama evde denendiler :)...

Kamışın ve makinenin dayanıklılığını görmek için 2-3KG kadar ağırlık bağlayıp biraz zorladım bahçede. Makine tık bile demedi. Kalama ayarı da çok iyi. Beni üzmeyecek gibi.

Becerebilirsem resimleri ekliyorum.

Umarım arkadaşlarımıza yardımı olur, bu yüzden maliyetleri de verdim.

Saygılar.

Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş