1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.

Her Telden Güzel Yurdumun Güzel Yaylaları

'HER TELDEN' forumunda Ayşe HARUPÇU tarafından 4 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. çimentepeli

çimentepeli Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    19
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Güzel Yurdumun Güzel Yaylaları

Bize haber vermeden git Horozu tek başına ye ne diyeyim Allah içinize sindirsin.:):D

2. İsmail ESENCAN

İsmail ESENCAN Admin Admin

Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Web Sitesi:

Horozu yediği yetmiyormuş gibi, birde Kamil SÖNMEZ e bol bol türkü söyletmişler dayı.:p

3. karahan1965

karahan1965 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0

Ayşe hn ,çok güzel yerler,Allah içinize sindirsinnn yeşillikler ve deniz Allahın bize verdiği en güzel lutüflardann,yüzünüzde ki gülücükler eksik olmasınnn

4. aldem

aldem Tba Okuru

Ayşe abla sen yaşamasını biliyorsun vesselam,cennetten iki gün ödünç almışın valla,harika bir bol oksijenli iki gün,çok güzel paylaşım olmuş çok teşekürler.

5. Ayşe HARUPÇU

Ayşe HARUPÇU Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    0

Teşekkür ederim Kardeşim.İnşallah bir gün hep birlikte gideriz.:):)

6. Ayşe HARUPÇU

Ayşe HARUPÇU Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    0

Muvaffak Bey,teşekkür ederim.Harika havası var insan şehre gitmek istemiyor.Gitmeyenler için
    görülmesi gereken yerler arasında.:)

GQUOTE=07exselans007;206805]Ayşe Abla güzel paylaşımın için teşekkürler.Gününüz her zaman böyle gönlünce olsun.Doğasıyla havasıyla geçirmiş olduğunuz günün paylaşım için ellerinize sağlık.[/QUOTE]

Teşekkür ederim Kardeşim.Yaylalar bir harika.:)

Aynen dediğin gibi bol oksijen gürültü yok keşke hep orada kalabilsek Hakan kardeşim.Sevgili eşine ve kızlara selamlar.:)

Sevgili Kardeşim,köy veya yayla,horoz yemeden gelinirmi hiç.:D

Teşekkür ederim Osman kardeşim.:)

Serkan kardeşim,teşekkür ederimAyrıca biz hem gölcük,hem ovacık,yaylasına gittik.Dağların arasında bir köy.:)
    Aslında gölcükte kamp alanı var,hep birlikte kap kurmak harika fikir niye olmasın.:)

İshak Kardeşim.bende teşekkür ederim.:)

Teşekkür ederim volkan kardeşim.Sevgili eşine selamlar.:)

7. Derya Şencan

Derya Şencan Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    0

Ayşe ablacığım bize nispet yaptığın kadar varmış,gerçekten çok güzel yerler,yanlız ben o papatya tarlasına bayıldım bayıldım ah orda bende seninle olsaydım, kulaklarımı çınlaması bir yana içim gitti resmen, konu müziğide pek bir manidar :D:D:D her zaman sağlıkla mutlu kal,seni seviyorum,kocaman öpüyorum:p:D

8. Ayşe HARUPÇU

Ayşe HARUPÇU Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    0

Nejat kardeşim,bende teşekkür ederim.:)

Sevgili Adaşım sizlerde olsaydınız,gezi daha da güzel olacaktı ama kısmet değilmiş.:)
    Başka zaman birlikte gideriz inşallah.Bahsettiğin güzellik senin güzelliğinden
    canım Adaşım. Bana ne mutlu ki,Sizler gibi can dostlarım var.Sevgimiz karşılıklıdır.Bende seni çoook SEVİYORUM canım adaşım benim.:):)

Doğru söylüyorsun Muvaffak bey.

Gürdeniz Bey,bende teşekkür ederim.:)

Sevgili Kardeşim Ferit,teşekkür ederim.Gerçekten harika yerler.:)
    Mutlaka görmen lazım.:)

Sevgili Üstadım Talip Bey.Yaklaşık yükseklik 1400 metre çıkıyorsunuz gölü görüyorsunuz,gerçekten harika bir güzellik.
    Siz gezgin biri olarak,kesinlikle gölcüğü görmelisiniz.Sevgi Selamlarımla....

Sevgili Aysel hanımcım.Bende teşekkür ederim.Bilmiyorum gördünmü ama,görmediysen kesinlikle tavsiye ederim.:)

http://www.turkbalikavi.com/forum/images/icons/kiki.gif

Sevgili Kardeşim Kader.Teşekkür ederim.Yaylaya çıkarsan sende güzelleşirsin.:D İnşallah bir gün birlikte gitmek nasip olur. Horozmu dedin.kikivalla horozu afiyetle yedikkikikiki

9. Ayşe HARUPÇU

Ayşe HARUPÇU Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    0

Sevgili Adaşım,fıkra harikaymış.Köylüyü salak yerine koyan :eek:kendi salak duruma düşer.Gerçekten köy halkı muhteşem insanlar,hiç tanımadığı insanı tanrı misafiri diye önüne yemek koyuyor.Şehirde böyle birşey göremezsin....

Sevgili Üstadım,sizlerde gelseniz içime daha iyi sinecekti ama:D
    Gelemediniz.İnşallah başka sefere horozu birlikte yeriz.:D

Zehra Kardeşim,çok teşekkür ederim...

Sevgili kardeşim Ali Rıza,gerçekten muhteşem bir yer,inşallah bir gün hep birlikte gideriz.Sevgili eşine ve,yeğenime selamlar....

Derya Şencan;207401]Ayşe ablacığım bize nispet yaptığın kadar varmış,gerçekten çok güzel yerler,yanlız ben o papatya tarlasına bayıldım bayıldım ah orda bende seninle olsaydım, kulaklarımı çınlaması bir yana içim gitti resmen, konu müziğide pek bir manidar :D:D:D her zaman sağlıkla mutlu kal,seni seviyorum,kocaman öpüyorum:p:D[/QUOTE]

Deryacım,gerçekten harika yerler.Karadeniz'de öyle sen karadenizli olarak iyi bilirsin yaylaları.:D Bende seni SEVİYORUM Deryacım.İzmir'den sevgi ve selamlarımla...

Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş