Sabit konu Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

'YÖNETİMDEN AÇIKLAMALAR' forumunda İsmail ESENCAN tarafından 1 Aralık 2013 tarihinde açılan konu

  1. İsmail ESENCAN

    İsmail ESENCAN Admin Admin

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesaj:
    11,450
    Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Şehir:
    İzmir
    Web Sitesi:
    Sosyal sorumluluk ilkesinin bir gereği olarak, gelecek neslin uyuşturucu belasına ve tuzağına düşmemesi için lütfen sonuna kadar okuyun ve mümkün olduğu kadar yakınlarınızı uyararak binlerce kitleye ulaşması için paylaşın.

    Facebook kullanıcısı olan arkadaşlar, konunun sonunda bulunan facebook butonundan konuyu sosyal paylaşım sitesinden paylaşarak guruplarında ve sayfasında bulunan herkese ulaştırsın. Canlarımız yavrularımızı bu beladan uzak tutalım.Bu belanın kullanımı ilkokul seviyesine kadar düştü, AMAN DİKKAT lüften.!!!

    Bonzai Jamaica Nedir + Zararları - ( Öldürür )


    [​IMG]

    Bonzai uyusturucu Nedir ve zararları nelerdir

    Bonzai kullananlar jamaica kullananlar bonzainin zararları jamaica'nın zararları

    bon (tabak), sai (ağaç) kelimelerinden oluşan bonsai kelimesi, tabak ya da taş üzerinde yetiştirilen, minyatürilize edilmiş ağaçları ifade eder. türkçeye bonzai olarak geçmiştir...

    Bundan 3 4 yıl önce piyasada olmayan bu uyuşturucu madde son zamanlarda ülkemizde ve dünyada hızla yayılmaktadır. Herkez buna yönelmektedir. Çok tehlikeli olan bu uyuşturucu tek seferde bile ölüm riski oluşturabiliyor ve öldürüyor. Örneklerini belki görmüş ve ya duymuşsunuzdur. Tek bir duman bile öldürebilir ölüm riski vardır zamanın en tehlikeli uyuşturucuları arasındadır. Kullanıldığı zaman terleme ağız kuruluğu Bad trip Yani ölüm tribide denir bunaölüm tribine girildiği zaman ölüm riski yüksektir. Bir anda korku dünyadan baska bir yere gidiş halisinasyon görme, öldüğünü ve yahut öleceğini düşünme düşüncesi, kullanan bireyleri, kalp krizi geçirip o anda ölümüne neden olabiliyor..

    Eğer canınızı seviyorsanız bir kere dahi olsa içmenizi tavsiye etmem. Mutluluk yerine mutsuzluk tedirginlik uyuşukluk veren bir maddedir. Hiç uğruna böyle şeylere bulaşmaya gerek yok! En çok ölüm getiren maddelerin arasında yer alan bonzai adlı ölüm tuzağını son kez ismini duyun ve unutun hayatınızda bu ismi duymamış olun ve unutun gitsin....

    Madde Bağımlılığı Ve Bonzai

    Madde bağımlılığını kısaca tanımlayacak olursak; davranış, duygu ve düşünce üzerindeki direk olarak etkili olan bir süreç oluşmaktadır. Bağımlılık yapan maddeler genel olarak hayatı devam ettirmek adına değil de, keyif verici, mutluluk vermesi nedeniyle tüketimi yapılmaktadır. Bunun akabinde kullanıcıda, duygu, düşünce ve hareketlerde değişme söz konusu meydana gelir. Ancak bağımlılık denilince akla sadece madde bağımlılığı gelmemeli. Bilgisayar, kumar, alkol vb. bağımlılıklarda olabilir. Fakat konumuz madde bağımlılığı üzerine olduğundan biz yoğun olarak bonzai isimli maddeden uzunca bahsedeceğiz.

    jamaica gold + jamaica Süpram + Jamaica VIP + jamaica exterme vs Nedir?

    Jamica sınıflarına ayrılır yukarıdaki başlıktaki gibi isimleri vardır kalitesine etkisine göre bu isimler değişmektedir. Eskiden yasal olan bu maddeler yakın bir zamanda ülkemizde uyusturucu sınıfına girmiş bulunmaktadır. Cezaları da çok ama çok ağırdır. aslında buda bir bonzai çeşitir sadece geldiği ülke yetiştirildiği ülke jamican olduğu için ismi bu şekil olma ihtimali yüksektir.

    Bu maddede bonzai kadar tehlikeli hatta ve hatta ondan daha tehlikelidir. Aynı şekilde nefes daralması ani kan basıncı yükselmesi ates basması ne oluyor bana bura nere nerdeyim öldümmü ölücemmi korkuları içinde korkutarak kalp krizi geçirip öldüren bir maddedir..

    Tek dumanda bile ölüm riski % 99 olan bünyeye göre ve ya kullanıcıya göre bu değisir sonuçta anlık ölümlere neden olan bir maddedir.

    Uzun süre kullanımında ne gibi belirtiler oluyor. ama bu maddeyi 5 - 6 kez kullanımdan sonra vücutta çıkan belirtiler şunlardır: Jamaica ve bonzai için Geçerli , Vücutta büyük, normal sivilceler , hafıza kaybı ve delilik gibi.. belirtiler meydana getirebilir.

    Yani ölmeseniz bile kesinlikle bir yerden zarar göreceksiniz - En Önemlisi canınız gitmese bile sağlığınız gidecek..
    Bonzai ve Ölüm Tribi


    Bonzai, denilince akla en çok gelen ölüm tribidir kuşkusuz nedir bu ölüm tiribi, onu öncelikle açıklayalım.

    Ölüm tribi, aslında bir bakıma o anlık panik atak geçirmektir öleceğini sanmak yoğun korkular geçirmek ansızın gelen düşüp bayılcakmış gibi olan, her an kalp krizi geçirip öleceğini düşünmek bir daha hayatına devam edememek bonzai çok içtiğini sanarak keske içmeseydim neden böyle yaptım demeki aşırı bir karıncalanma, karıncalanma bonsai'nin çeşitine göre değişir zehiri farklı olan ilk başta hafif karıncalanmayla başlar bu karıncalanma korkular arttıkça psikolojik olarak tartar ve vücudun her tarafını sarar ve dahada hızlanır felç olacakmış gibi bir his olusur git gide bu artar sonucunda işin içinden çıkılmaz hale getirir insanı artık yavaş yavaş olan panik hızlanır ve beyninizi korku yüzünden kontrol edemicek hale geldiğinizde umudu kendinizen kestiğinizde kalp atışları hızlanır bu şeferde kalp krizi geçirip öleceğinizi düşünürsünüz kalp ritimleri bozulur korkularına yenilen kimse kalp krizinden ya o an ölür ya bayılır yada belli bir zamana kadar o şekilde beyninin bir çok hücresini harcar ve inanılmaz derecede beyninde hasarlar oluşur tek kullanımda bir şey olmaz diye bir olay yok en basitinden insanın o yaşadığı korku kişinin ömür boyu üstünde taşıyacağı panik atak hastalığına yakalanma şansı oldukça yüksek.

    Ölüm tribinden nasıl çıkılır?

    Bu psikolojik yanılgı adını verdiğimiz korku olayından çıkmak insanın kendi beynine has bir olay, herkes farklı şekillerde kendini teselli eder ya kurtulur yada sonucu kötü olaylarla karşılaşır. Aslında birazda buna yakalanmamanın yada sonucu kötü olmamsının tek sebebi biraz cesur olmak ( panik atak varsa daha çok etkiler ) o anda tribe kapılıp korkmamak her ne kadar tasvip etmesemde içilmesini içildiyse korkuları atıp yer ve mekan değiştirmek soğuk duş, soğuk su, su içmek, kendinizi avutmalısınız birazdan geçecek diye avutun kendinizi geçecektir. Ancak Allah'ın size verdiği bu şansı iyi değerlendirmeniz lazım çünkü gördünüz yaşamın değerini, ölümün gerçek yüzünü... diyelim ki bad tiribe çok yüksek derecede yakalandınız, o anda yanınızda aynı madde'den bir arkadaşınızla içmiş olsanız ve bunu ona söyleseniz yada anlasa o durumunuzu aynı etkileri kendisi de kesinlikle yaşayacaktır dedim ya % 70 den fazlası psikolojik ( ama içindeki kimyasalın vücuda aşırı zarar ve beyine aşırı hasar verdiğinden hem psikolojik hem fizyolojik ) sizin durumunuzu gören kişi ister istemez aynı psikolojik korkulara girecektir.

    Fakat ne olursa olsun bu etkinin en az 15 dk en fazla 1 saat sonra azalacağını ve geçeceğini düşünerek kendinizi yada beyninizi ikna edebilirsiniz ve de etmelisiniz başka bir alternatifiniz yok her şey beyinde bitiyor ( o anda ). Bir çok kişinin biz yıllardan beri içiyoruz ve bir şey olmuyor diyen kişilerde var elbette ama bunların sayısı % 5 yada 10 fazla değil her olayda olduğu gibi istisnalar bu durumda da var onlara bir şey olmadı diye kimseye bir şey olmayacak diye bir kanı yok dikkat ederseniz % 95 civarında hepsi ölüm tribi ve korku triblerinden ne hallere geliyorlar çoğunluk normal olması gereken etkileri yaşıyor. Bu olaydan çıkmanın başka bir yolu aslında psikolojiyi iyi yapan o anda soğuk yada normal şu ile kafanızı yıkayın vücudunuzu ıslatın gerekirse soğuk duş alın çok etkisi olacaktır. eğer oturuyorsanız yürüyürün yada evdeyseniz dısarı temiz havaya çıkın ortamda bazen onun kafası hızlı olduğundan sabit durmak bu tribe sokabilir mekan değişin yanınızda çok konuşan kişi varsa ondan uzaklaşın yada susturun bi süre kendi kendinize bu durumu yenmeye çalısın ve göreceksiniz ki yavaş yavaş kurtuluyorsunuz bu olaydan aslında bonzai'nin bir çok çeşiti var orjinal olanların kafası içildikten 10 dk sonra yavaş yavaş yükselirse uzun sürebilir.

    Diğerleri ilk dumanda beyne vurur ve ona göre kendinizi ayarlarsınız ama bazıları vardır ki bir kaç duman alırsınız ve onu kötü sanarsınız ve daha çok asılırsınız sonra 10 yada 15 dk sonra dank diye beyne bir girişi olur o an zaten ben ne yaptım keske son dumanı çekmeseydim veya bu kadar asılmasaydım dedittricek derecedeki bonsai yada jamaica çeşitine denk geldiyseniz, bunların kafası minimum 3 saat maximum 6 saat kişiye göre değişir bu diğerlerinde cok aşırı yoğun kafa aniden başlar cok kısa sürer ama ama minimum 10 dk ama sizlere o anki yoğunluk bir ay gibi gelebilir belki ölüm tiribi ( bad trip ) o anda 2 yada 3 dakika yaşıyorsunuz ama size çok uzun zaman gibi gelebiliyor fakat o 2 3 dakikalık zaman dilimi insanın hayatına bile mal olabiliyor. Hiç değmez değilmi hayatınızı o iki, üç dakikanın çalmasına yalan etmesine izin vermeyin.


    Bonzai etkisi


    Bonzai yada jamaica etkileri her uyuşturucu maddede olduğu gibi genel olarak aynıdır ama farklı etkilerede sahip olabilir. Bazıları vardır içer içmez etkisini gösterir dank diye kafaya vurur bazıları 5 yada 20 dakika içerisinde aniden yükselme gösterir bu tür olanların kafası çok uzun sürmektedir şu sıralardaki maddelerin kafası 15 ile 45 dakika arası sürmektedir bunun nedeni maddenin içindeki kimyasalların değişikliği yada orjinal olmaması sonuçta her şeyin sahtesi olduğu gibi bununda sahtesi yapılmakta ve kat kat daha zararlı olduğunu düşünmekteyim her ne kadar az çok içinde hangi maddeler olduğunu bilsekte tam olarak içinde neler var bunu bilemiyoruz ancak yapan kişi yada kişiler bilebilir. Bonzai tek kullanımda bile ciddi derecede hasarlar ve zararlar verebilir kullanan kişiler bonzai yi bu kadar kötülememize kızabilirler ama onlarda bilmiyor zararını ciddi anlamda bilseler içmezler zaten keyif veren bir madde bile değil bu zehir ben tarım ilacı böcek ilacı olarak adlandırıyorum ve zaten öyle de... Bonzai Kanda Çıkar mı?


    Bonzai denilen madde kan tahrillerinde çıkar elbette bu maddenin içinde çok kimyasal karışımları olduğu için kanınızda eroin de çıkar kokainde vb gibi binbir türlü madde çıkabilir çünkü bonzai jamaica veya salvia bunların kimyalarında türlü türlü karışımlar olduğundan bir çok kimyasal bileşen çıkabilir sonucunda kana karışan bir maddedir. Kandan çıkma vücuttan tamamen çıkma olayına geline tam olara bu bilinmez ama 1 ila 3 ay arasında vücuttan çıkma ihtimali vardır.
    Bonzai ilk Nerede Hangi Ülke kullandı?


    Bonzai maddesi ilk önce türkiyede kullanılmadı ülkemize gelmesi biraz geç oldu ( keşke gelmeseydi de şuan onun hakkında da yazmıyor olsaydık ) ilk olarak 2002 yılında Almanya ve ispanya, hemen sonrasında Rusya ve Avustralya ülkelerinde denk gelinmişti. Ve yavaş yavaş çok hızlı şekilde bir çok ülkede adı duyulur olmuş insanlar diğer uyuşturucu maddeleri bir kenara bırakıp bonzai, jamaica adlı zehiri denemeye başlamışlardır. Uyuşturucu kullanıcılarının aslında maddeye başlamasının en büyük sebebi kesin ve net diyorum ki merak, bazı insanlar vardır meraklıdır her şeyi denemek görmek yaşamak ister uyuşturucu da aslında insanların en büyük merakıdır çünkü o ortamdaki insanlar uyuşturucu maddeyi ve etkilerini öyle bir anlatırki örnek verecek olursak deli gibi sevdiği bir kız olsa bile öyle anlatamıcak derecede anlatır. Tabiri caizse üstüne şiirler destanlar şarkılar yapılacak tarzda. O kişi maddeyi ve etkisini bildiğinden o durumu kendi çapında farklılık ve sahte bir cennet olarak algılıyor kafasında ani değişimler saçmalıklar beynin uyuşması ve sadece mutlu olduğunu hissetmek aslında uyuşturu bir hayal dir, her kes farklı yaşar etkisini ama genel olarak etkiler bir çok kişide aynıdır. Bundan dolayı insanlar ortamlarda bulunarak en büyük hatalarını yapıyorlar kullanmasalar bile, çünkü madde ortamının insanın tek bildiği maddedir muhabbetleri de hep madde üzerine olur kişi ne kadar sağlam olursa olsun o ortama adımı attıktan sonra işler değişebiliyor "merak" dedim ya "aşk" "sevgili" "destan" "şarkı" "şiir" bu sözlerim yukarıda geçti düşünün o ortamdaki kullanmayan kişide çok büyük merak uyanıyor çünkü sözünü yukarıda ettim neredeyse yaşadıkları kafanın üstüne şarkılar türküler yazılacak : ) ama bonzai de durum hepsinden farklı aslında bonzai uyuşturucuda değil sadece zehir dir. ne uyarıcı ne uyuşturucu ne sakinleştirici tek kelime ile yüksek etkili bir zehiridir.

    Bonzai'nin içinde ki maddeler nelerdir?


    Evet en önemli bölüm aslında en çok merak etmeniz gereken bölüm burası! Bonzainin içindeki bilinen maddeleri sıralayacağım bakalım içinde neler neler varmış; Bonzai kokainden daha çok ağır bir maddedir, bu zamana kadar bonzai'nin içindeki maddelerin sadece ve sadece 4/1'i tespit edilebilmiş olmakla beraber binlerce daha bilinmeyen maddelerin olduğu söyleniyor. jwh-018 ve hu-210 adında maddelerin yapılan araştırmalar ve deneylerde bütün gerçekliği ile ortaya çıkıyor. kalp atışlarında şiddetli hızlanma, kalp krizi hissi, paranoya, aşırı terleme ve endişe/kaygı düzeyinde ciddi artışa neden olduğu saptandı. maddelerden ilki esrarla aynı etkiyi gösteriyor, ikincisi ise etkiyi 150-200 kat arttırıyor. ( esrarla aynı etki dedik ama sadece benzerlik diyelim biz buna ama kesinlikle esrar ile aynı değil, 100'lerce kat daha tehlikeli, asla onun gibi değildir "jamaica, bonzai masumlaştırılıyor her ne kadar esrar da masum olmasa da, ne hikmetse onun gibi göstererek zehirliyorlar insanları" . Bonzai kimyasaldır, sadece esrarın kafasına biraz benzeyen yapay uyuşturucudur. Ama kesinlikle esrar gibi değildir. Etkisi ilk baslarken 30 - 40 saniye esrarın kafasına benzeyen etki yapar sonrası zehirlenmedir, kalp atışı hızlanması, uyuşma, felç durumları vb ). Şu zamanda her çeşit bonzai, jamaica var artık kimileri kendileri yapıyor ve piyasaya sürüyor satıyor ve onlarda bunlar kadar tehlikeli olabiliyor çünkü içinde neler olduğunu kestiremiyorsunuz zaten içindeki 3 4 maddeyi bilmenin ve uzak durmak için gerekli ve yeterli olduğu kanaatindeyim..
    Bonzai Neden İçmemelisiniz?
    İlk önce aileni düşün içme! ikinci olarak öbür dünyayı düşün içme ( düşün o şekilde öldün o tirple kalp krizinden gittin sonsuza kadar o korku ile azap çektiğini ) üçüncü olarak vücudunu düşün çok kısa bir zaman içinde seni senden alır vücudun işlevlerini kısa bir zaman sonra yapmamaya başlar. Tek kullanımda bile büyük sivilceler çıkarır. en önemlisi ölmesen bile sağlığın gider ve sen hiç olursun. dördüncü olarak. Beyni bitirir sürekli o tirblerle geçirdiğin günlerin sonunda kısa bir zaman sonra ya akıl hastası olursun yada acınacak hale düşersin buradaki en önemli şey ölmekten sonra, beynin ölmesi zaten o da bir nevi ölmek beyin biterse her şey gider seni sen yapan beynin az aklınız var ise onuda üç kuruşluk zehirle yok etmeyin. Sonrasında psikolojik rahatsızlıklar başlar. En başında "Panik Atak" hastalığına yakalanabilirsiniz.

    Göğsünüzde ağrı, kalp atışlarınızda anormallik, mide bulantısı, ölüm korkusu, uykuda uyuşma, aniden uykudan sıçramak, nefesinin kesildiğini hissetmek, uykuda nefessiz kaldığını hissetmek, kalp ağrısı hissetmek ve buna benzer belirtiler, bonzai kullandıktan sonra meydana geldiyse büyük ihtimal psikolojik olarak bu etkileri hissediyor olabilirsiniz. Yani "Panik Atak" durumu olabilir. Hem psikolojik tedavi hemde genel tedavi olmayı ihmal etmeyiniz. Yukarıda belirttiğim belirtilerin bir yada bir kaçı, sürekli oluyorsa, rahatsız ediyorsa sizi, psikolojik mi? fiziksel mi? bunu netleştirmek için en yakın sağlık kuruluşlarına gidiniz.
    Bonzai Öldürür..
    Genel olarak , bonzai ve bunun gibi maddeler çok zararlıdır ve tehlikelidir. Öldükten sonra pişman olursunuz orası apaçık bir gerçek ama pişmanlıktan önce pişman olup yeni bir sayfa açarak dumansız bir hayata merhaba demenin zamanı geldi. Ölüm tribi yaşayan kişiler o anki durumu anlatabilirler ama tam olarak o trip anlatılmaz.

    Aslında o an psikolojik olarak ölmüştür o kişi ama sadece genede bir umut vardır ve o umut insanı hayata bağlar ve tripten kurtulunmasına neden olur. O an tövbe eder bir daha yapmayacağım der ama bazıları bu korku, durumundan sonra bırakırken , etkisi geçmeye başladığı zaman o anki korkulu kafa azaldığı için bazı kişiler içinse, muhteşem bir olay haline gelir ve belli bir zaman sonra nasıl olsa ben zirvenin en üstüne çıktım ve kendimi kontrol ederek içerim ve aşırı zirve olmadan o kafayı yakalarım hesabı ile tekrardan içmeyi deneyebilir. Yani diğer taraf korkudan komple bırakırken diğer tarafta korktuğu halde o kafanın gizemine kapılıp bağlı kalabilir. bırakan taraf için iyi bir olay. Diğer taraf için kötü ve oldukça zararlı bir olaydır. Bonzai esrar dan 100 kat daha etkili tehlikeli derler 100 kat çok azdır 500 kat diyebiliriz ayrıca esrar ile kıyaslanmaması lazım esrar ile bonzai arasında ki fark, kars ile istanbul arasındaki fark kadardır tabiri caizse bir nevi bonzai etkisi ilk baslarda esrar etkisi sonrasında o etki katlanarak çoğalır artık esrar etkisinden çok değişik yerlere gelmiştir ben esrarı savunmuyorum iyi gösteriyormuş gibi algılamayın sakın. Bonzai kimine göre bağımlılık yapmıyor kimine göre yapıyor deniliyor.
    Bana göre insan içmek istemediği zaman içmez. Ama bu bağımlılık yapmıyor anlamına da gelmez. Vücudun istediğini sanmıyorum ( fiziksel bağımlılık olarak ). Fiziksel bağımlılık, ERoiN'deki gibi alınmayınca etrafa saldırmak ve o maddeyi o anda içmek ve vücut'un isteğini yerine getirmek şeklinde olur bu anlattığım fiziksel bağımlılık bu tür bağımlılığı olduğunu duymadım, görmedim bilenler varsa yorumlarda belirtebilirler.

    Bir diğer bağımlılık ise psikolojik bağımlılık her ne kadar vücut istemese bile beyin istiyor örnek vermek gerekirse sigaradan verebilirim sigarada bir çok türlü bağımlılığı var. Hepsi var biz psikolojik bağımlılığını ele alalım; bonzai de bu şekildedir beyin ister fakat extacy kokain ve alkol gibi istendiğini sanmıyorum. Bunu içen sürekli içen kişiler varsa bilgilendirirse sevinirim. Yani işin özü şudur; Bırakmak sizin elinizde ne olursa olsun hangi madde olursa olsun beyninize ve nefsinizle savaşın biliyorum bu çok büyük savaş olacak ama istedikten sonra herkes bunu başarabilir ve başardıkça eskisine göre yeni halinizi analiz edin eski haldeki haliniz mi yoksa yeni haliniz de mi daha mutlusunuz.
    Bonzai Sizofreni Akıl Hastası Yapar!
    Bonzai hangi maddelerden yapıldığı tam olarak bilinmiyor ama yukarıdaki yazımda bilinen bir kaç maddesini yazmıştım. Bir kaç dumanda ölüm tribine sokan anlatmaya çalıştığımız bu madde o anki korku endişe ve öldüğünü sanmak veya delirdiğini hissetmek sonsuza kadar bu şekilde kalacağını düşünmenin ve en önemlisi o anda halüsinasyon göstermesi örnek olarak etafına baktığında nerdeyim ben diye farklı yerleri görmek korkusunun daha cok artmasına ve o anlık beyinde büyük oluşan büyük hasar, karşısında ki insanı değişik yaratıklar gibi görmek canavar veya çok kücük yahutta bir bina kadar gözünde büyüdüğünü görmek vs gibi bu halüsinasyonlar kişiden kişiye değişir bu o anlık delirmektir ve çok ciddi hasarlar meydana getirdiğinden zamanla akıl hastalıklarına en basit olarak panik atak sonrasında sizofreni olmasına neden olabilecek kadar tehlikeli sonucunda bonzainin zararlarını anlatmakla bitiremeyiz ama en ama ölüm 3 sene içinde gerçekleşebilir ondan öncesinde zaten akıl hastası olmanız bile ölmekten bence daha kötü bir durum olduğuda bir gerçektir.

    Bonzai Bağımlılık Tedavisi


    İlk önce ortamın bırakılması en sevdiğiniz arkadaşınız dahi varsa o ortamda komple hayatınızdan çıkarmalısınız akabinde kişinin bırakmayı istemesi, bu tür ortamlardan uzaklaşması ve kullanan arkadaşlarını uyarıp içtiği takdirde onlardan uzaklaşması gerekirse bulamayacağı yerlerde olması ve aramaması kısa bir zamanda öleceğini düşünmesi hep bir sonraki sefere bırakacağım dememesi o anda bırakması kendini kandırmadan zararlarını iyi analiz edip her aklına geldiğinde kötü sonuçlarını düşünerek bir adım geri atması.

    Tedavinin ikinci aşaması, vücudun maddeden temizlendiği detoksifikasyon dönemidir. Vücuttan arındırma evresinde maddenin birden bırakma zamanında meydana gelen yoksunluk belirtilerine göre ilaç ile tedavi ile bu belirtileri ortadan kaldırmaktır. Gerçekten bırakmak istiyorsanız uyuşturucu tedavisi yapılan sağlık kuruluşlarına en kısa zamanda müracaat ediniz.

    Bağımlılıktan Kurtulmanın Püf Noktaları

    Bilinçaltı adı verilen zihnimizdeki bilgilerin toplandığı, hangisi gerçek veya gerçek olmadığını bilemez. Ona fısıldadığınız her sözü emir olarak algılar ve bu duruma göre şartlanır. Doğumumuzdan bu günümüze kadar yaşadığınız her şeyin kaydını gerçekleştirdiği kara kutudur. Söylenenlerin yalnış yahut doğru olup olmadığına itimat etmez. Ona ne fısıldarsanız o sadece onu yapacaktır.

    İsteyerek veya istemeyerek yapılan her bir şey bilinçaltına gönderilen gizli bir emir olarak algılanır. Yeni bir niyet ve tutum yeniden programlama süreci başlatır. Yaşadığımız her şeyin tüm izlerini görebiliriz. Sizlerin yapması gereken yeni programları beyninize yükleyerek eski programları kaldırarak iyi, güzel şeylere yönlendiren emirleri beyninize aşılamalısınız. Uyuşturucu içiyorum, böyle mutluyum, ot içen öldü de su içen ölmedi gibi düşünceleri barındıran programlar eski programlardır. Yenilemelisiniz. Bu atarz düşünceler her zaman o yöne sevk eder ve sonucunda zararlarını unutturarak hiç bir şey olmayacakmış hissi ile kötülüğe ve kullanıma yönlendirir.

    Yukarıdaki örnekteki yöntem ile , bilinçaltınıza aşıladığınız emirler detaylı ve kati olmak zorundadır. Belirsizlik, çözüm imaları ve beklentilerin hiç bir faydası olmaz.

    Uyuşturucu, alkol ve bunun gibi kötü alışkanlıkları "haftada bir kere, ara sıra, ayda yılda bir" kullanıyorum gibi söylemler ile beyninizde sürekli tekrarlanarak beyne hükmeder. Ağzınızdan çıkan her söz iradenizden bir parça olmalıdır. Sürekli tekrarlayın, savaşın, eski progmları yok edip yeni programları beyninize yerleştirin.

    Zihnimizi bu örneklerle genel olarak doldurur ve meşgul edebilirsek, eski programların kalitesi düşecek ve işlevselliği giderek azalacak ve artık silinip çöp kutusuna atılacaktır. Bunun sonucunda artık zihninizde sizlere emir veren iyi programlar olacaktır. Eskilerin bir anlamı kalmayarak ve başaracaksınız.

    Tüm kötü alışkanlıklar, daha önce zihnimize saplanan şartlanmanın meydana getirdiği programlar olarak nitelendirebiliriz. Eski bir alışkanlığı yok etmek veya silmek için, eski gereksiz programlar bulunarak, silinir ve yerine bizim için iyi olan, doğru programlar bir yazılımcı gibi kodlanır. Sonuç olarak bu yöntem ile alışkanlıklardan kurtuluruz. Bunun için çaba ve istemek çok önemli. Beyniniz sizi yönetmemeli siz beyninize hükmetmeli siniz. Ve bunu başarmak için ilk önce ortamdan kesinlikle uzaklaşmak ve sonrasında bırakmayı istemek.
    Kimyasal Silah
    Bonzai adı ile ün salmış, uyuşturucu gibi insanlara gösterilmiş ve masumlaştırılmıştır. Ancak uyuşturucudan çok kimyasal bir silah olduğunu düşünmekteyim. Ve zaten kimyasal bir silah konumundadır. Tam olarak ne kadar kişi zarar gördü veya hayatını kaybetti bunu bilemiyoruz ama eminim ki sizlerde zamanla çevrenizden duyacaksınız bazı olumsuz hadiseleri. Uyuşturucu değil çünkü; mutluluk verdiği yalan, keyif verdiği yok. Güldürüyor konuşturuyor.

    Çünkü beyin iflas etmek üzere, işlevini o anlık yitiriyor. Sonucunda insan gülmeye, saçmalamaya, tuhaflaşmaya başlıyor. Bu durum zehirlenmedir. Benim deyişimle beyin zehirlenmesi. Hiç bir şey olmasa dahi uzun süreli kullanımda delirme ve akli dengeyi yitirme sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Sağlığınız içten içe yok olmaya devam edecektir. Ve sağlıklı bir hayat ve mutluluk istiyorsanız bu zehiri ve tüm maddeleri bırakın!
    Ölüme Götüren Ölüm Tribi ( bad trip )
    Adı üstünde ölüm tribi o anda öleceğini sanmak yada delirdiğini sanmak, yada öldüğünü, fark etmez ölüm tribinin genel hayal dünyası budur ölüm tribine yakalanmamak için yapmak gereken içmemek ama illa içmek istiyorum derseniz ( kesinlikle içmeyin ). Kontrollü içmek birden asılmamak ama işte bunu ayarlayamazsın ( çünkü bir parçasıda çok etki yapar. 2 parçasıda, azıda çoğuda). Genelde etkisi geç gelenler ölüm tribine sokar kafa gelmeyecek sanıp birden asılmak, sonucu trip kötü trip adamına göre değişir ama genelde ölüm tribine girilir o an ölecekmiş gibi kalp atışlarının hızlanması yani kalp krizi geçirecekmiş hissi, aslında bu tripler panik ataktır panik atak belirtisi ve etkisi aslında olmayan olayı sanki varmış gibi size lanse ettiriyor.

    Korkunun ve o durumun verdiği keder ölüme bile götürebilir bunu yaşamamak için esrar da dahil hiç bir şey içmeyin sadece bonzai yada jamaica değil esrar'da bile girebilirsiniz. ( Çünkü esrara iyi olsun diye bonzai kimyasalları sıkıyorlar). Sigara diyerek çok içerseniz ot bile sizi rezil hale sokabilir. Uzak durmak lazım akıllı olmak lazım o an gelince tövbe bile edersiniz bir daha içmemek için ama o an aslında son pişmanlık fayda etmez'in tövbesidir. Ama öyle yada böyle atlatırsınız ( atlatamazsanız zaten bu yazıyıda okuyamıyor olursunuz ), asıl durum bundan sonrasında ( Allah'ın sana yaşamak için verdiği, şansı değerlendir). bir daha içmemek üzere o anda tövbe edip yemin etmedin mi? ettin o zaman bir daha içme... Sözünde dur...!! ( Adam Gibi ). Şimdi asıl meseleye gelelim bu olay ( bad trip ) dan çıkmanın bir çok yolu var oturuyorsan kalk gez oda yetmezse soğuk havaya çık beynini o durumdan arındırmaya bak unut yani oda olmadı git yüzünü yıka soğuk suyla oda olmazsa saçını başını yıka oda etki etmediyse soğuk duş al oda etki etmezse eder eminim bunların çoğu psikolojik olarak insan rahatlar kendini geçmesine bırakır aslında durum o kadar vahim değil ama bu maddelerin etkisi insanları korkaklaştırdığından ( panik atak durumu yaptığından ) sanki çok önemli bir durum bir şey olacakmış izlenimi verir ve korkarak korkular artar ve sonucunda tavan yaparak ölüm tiribi denilen durumun adını alır, kimi kurtulur, kimi kalp krizinden adamı götürür, kimi organlarını, uzuvlarını hissedemez, çenesi kitlenir, dili geri çekilir.

    O anda hissetmediğinden dilini yutabilir. Buna çok dikkat edin ( korkularınızı yenebilirsiniz ama çeneniz kitlenirse kimse anlamaz o anı Allah korusun kötü şeyler olabilir ), genç yaşta. Soğuk su iyi gelebilir eğer bu durumdaysanız olmazsa çıkın soğuk havada gezin kendinizi başka şeylere verin en önemlisi biraz sonra geçecek umudunu tutun içinizde zaten biraz sonra geçecek aslında bir şey yok sadece yukarıda dedim ya korktukça etki çoğalıyor aslında etkisi normal değil kimyasalın vücudu zehirlenmesinden oluyor bir o kadar da psikolojiktir o yüzden "Bu yazıyı okuduktan sonra bırakın ve artık içmeyin"

    İçmeyin, İçirtmeyin, Alıştırmayın, Kötü Örnek Olmayın, Satmayın, Satdırtmayın, Bırakın, Bıraktırın, Zararlarını Bilin, Bilmeyenlere Anlatın,

    Çok geç olmadan Uzak durun....!


    ÖNEMLİ BİR KAÇ KULLANICI YORUMU

    Anonymous7 Eylül 2013 02:13
    Ne diyim nereden baslayayim bilememyorum ama su kadarini soyleyeyim hayata bagli ailesini seven bi isi istikrari olan bi insan zaten kullanmaz. Benim bi ilskim varrdi cok seviyorudum 2 yil gorustuk ciddiydik bonzai iciyormus hc anlamamistim bana alkol aldgni soyluyordu pek yansitmiyordu.. Bi gun tesadufen ogrendim herseydn once onu bu durumdan kurtarmayi dusundum agladim yalwardim surekli gorusuyorduk ama 2 arkadas gibi 2 yabanci gbi olmustk araya zaman grdi bendn uzaklastgni fark ettm hc bise yapmadm her gun ictigni ogremdim.. Bir gun kiz arkadaslarimla evee toplandk kimse yoktu muhabbet sohpet.. Erkek arkadasim aradi beni cok ozledgni gormek istdgni soyledi herneyse eve cgrdm geldgnde elinde 5 lt su 2.5 lt kola ve ayran wardi bu ne ddm sasirdim guldu... Baska oda ya gectik kowa yapti hazrladi ben saskndim bi duman aldi sakn knustu bk bisey yok bunda ddi sende al ddi ben yanindaym bise olmaz ddi ikna etti beni ictim ve kalbmdnde rahatszm nasl bi kafasi oldugunu bilmiyordum hissettigm tek sey kalbmin atisini btn vucudumda hssettm kalbmin sesini duyuyordum gozlerimi acamyordum hc uyanamayacgmi hssettm knusuyordu benimle ama sanki seri daglarin arkasindan geliyordu kopuk kopuktu sesi kendimi toparladm zorladm actim gozumu o iciyordu ama kafasini kaldirmyordu elimi uzatamadim 1 saniye bile 1 saat gibi gelyordu bna yawas yawas kendime geldm elimi yuzumu yikadm onu unutmusum aklma geldi soguk su gotreyim ddm yere uzanmsti benim yasadgmi yasiyo ddim seslendm duymuyordu beni kz arkadaslarimi cgrdim ben fark edememistm kulagndan kan gelms kzlar korktu beni yanliz birakip cktilar kafayi yedim otrdum agladim saatlerce yalwardim uyan dye beynim durdu ne yapacgmi blemyordum awazim cktgi kadar bgrdim geceydi binadan bi kac kmsu geldi ambulans geldi ve gelenler onu yerndn kaldirirken pantolonun arkasi kan olmustu cigerleri patlamisti oldu ben suclandim ama ailesi arkamda durdu o gun bu gundur gbi hc aklmdan ckmyor her dakika o saniyeleri yasiyorum. Nlur icmeyin sonu olum birakmak insanin kendi elnde ailenizi uzmeyin icmeyin icmeyin bi uyusturucuya bu kadar mahkum kalmayin yazik
    Günümüzdeki en popüler uyuşturucu seviyesindedir. Tamamen kimyasal olması ve beyindeki hücreleri kalıcı olarak öldürülmesi ile biliniyor. İçen insan tıpkı bir robot gibi oluyor. Ölümden başka hiç birşey düşündürmüyor. Kesinlikle uzak durulmalı arkadaşlar. Resmen gençler kendi paralarıyla kendilerini rezil ediyorlar. Yani öyle bir sahte kafası varki resmen ölüyosun artık BUNU İÇİPTE ALLAHA DUA ETMEYENİ TANIMAM. KİMSE İNKAR EDEMEZ YANİ. DUA GENELDE ŞÖYLEDİR ; ALLAHIM BU KAFAYI SEN BENDEN AL BİRDAHA TÖVBE YAPMAYACAĞIM... Artık kendimize gelelim arkadaşlar. Dış ülkeler böyle kimyasallarla gençlerin geleceğini kapatıyor. Bu maddeler İNSAN VUCUDUNDA PSİKOLOJİK ÇÖKMELERE NEDEN OLUYOR SAĞLIKLI DÜŞÜNDÜRTMÜYOR , UNUTKANLIK HAT SAFADA. UYKUSUZLUK . BU JAMAİKA İNSANI TIPKI BİR HAYVAN YAPIYOR SÜREKLİ KUSTURURRRR. BU CİĞERLERİNİZİ PATLATTIĞI ANLAMINA GELİR DİKKATLİ OLUN UZAK DURUN KALIN SAĞLICAKLA.
    uzak diyarlardan4 Şubat 2013 08:54
    Adsız
    16 Ocak 2013 02:44

    Uyuşturucunun 10'da 9'unu anlamak isteyen yorumu tamamen okumalıdır.
    Bu yorumu yapmadan önce KESİNLİKLE UYUŞTURUCU KULLANMAMANIZI TAVSİYE EDİYORUM. Ancak yine de MERAK ediyorsanız, buyurun size profesyonelinden uyuşturucu analizi.
    Yorumun en başındaki bilgilerde yorum yapan arkadaş dışında diğer yorum yapan TÜM ÜYELER Jamaica'nın GERÇEK kafasını yaşamamışlardır.

    2005 yılından beri Eroin hariç tüm uyuşturucuları ( sihirli mantardan, asit ve salviaya kadar ) denedim. Tamamen merak. Hiç birisinin de bağımlısı olmadım, çünkü ne yapmam gerektiğini bilerek davrandım. Önce araştırdım, etkileri ve olabilecek şeylerine baktım ve DENEDİM. 2-3 veya 3-5 kere, sonrasında zaten HER UYUŞTURUCUNUN YAPTIĞI GİBİ BUNLARDA İNSANI SIKIYOR. Jamaican'a gelirsek.

    Jamaican ile askere gideceğim gün tanıştım. O kadar yoğun bir kalabalık ve dostlar arasında birisi uzattı, ottur diye çektim. Ama çekerken bir şey olduğunu fark ettim. Çünkü uyuşturucunun 10 kelimesinden 9'unun da ( Eroin hariç ) anlamını en iyi seviyesinde bilen birisiydim. He neden eroin hariç. Çünkü tek dönüşü olmayan şey.

    Ve piyasaya daha çıkmamıştı bile, amsterdam da gelen misafiri getirmişti. O seviyede bir paketti! Dumanı bile tam çekmedim. Ama o bile beni saçmalatmaya yetmişti. Yanımdaki bir arkadaşım resmen ÖLDÜ-ÖLDÜ-DİRİLDİ. Askere gittim, geldim. Piyasada bu zıkkımın dolu olduğunu öğrendim. Biraz araştırdım, ve test etmeye karar verdim. Gittim paketini buldum, sahtesi de varmış, orijinaline kadar araştırıp aldım.

    Havuz başında 3 arkadaş bir çiftli sigara yaptık. O kadar yoğun ve ağır bir kafa yaşıyorduk ki, dışarıda olmamızın problem olabileceğini düşünerek ve karar vererek ( 1 saat sürdü bu! ) Bu arada çok unutkan birisiyimdir, kafam iyiyken İLK OKUL ZAMANLARINDAKİ ANILARIMI BIRAKIN, RESMEN ANA OKULU ÖĞRETMENİMİ VE HATIRALARI, ÇOK KÜÇÜKKEN BABAMLA YAPTIĞIM BİR KONUŞMA ANINA KADAR ÇOK İNCE DETAYLARI DÜŞÜNÜP HATIRLIYORDUM. Resmen zamanda yolculuk yapıyordum. Ama her istediğim ana gidip her istediğim şeyi düşünebiliyordum. Mesela eski kız arkadaşım üniversite 1. olmuş ve çok aşırı derecede tarih saate kadar anıları hatırlayan birisi olmasına rağmen ben çok unutkanken; içtiğim anda bir çok unuttuğum ve ayıkken zorladığım anıları HATIRLAYAMIYORDUM. Neyse, sonrasında eve çıktık.

    Kalan sigaradan bir kaç duman daha alın televizyondan klip açtık ve yabancı hem müzik dinliyor hem klibi izliyorduk. 3'ümüzde ayrı koltuklarda resmen ölü gibi yatıyorduk.

    Sanki her şey gerçekti. Sanki kelimesini atıyorum, her şey gerçekti. Hatta 3 kişi aynı anda aynı şeyleri hiç konuşmadan düşünebiliyorduk. Bu uyuşturucu nasıl bir şeydi böyle?

    Daha sonrasında belli süreler ile BUNUN NASIL OLABİLDİĞİNİ VE DAHA NELER YAPABİLECEĞİMİ çözebilmek amacıyla içtim. Bu içtiğim zamanlarda düşündüklerimi, ayıldığım zamanda bir çok önemli detayları unutuyordum. Yatmadan hemen önce bir defter alıp, kafam iyiyken aklıma gelenleri, deftere saçma sapan bir yazı ve saçma sapan yerlerden başlayıp bitirerek notlar almaya başladım. Ve sonrasında kendimde olmayan, belki de bu hayatta asla yapamayacağımı düşündüğüm bir çok şeyi başarabileceğimi ve YAPABİLDİĞİMİ keşfettim.
    uzak diyarlardan 24 Şubat 2013 08:54
    Tabi bu süre zarfında bu BOKU içtikçe vücudumun direncinin düştüğünü, vücudumda yaralar çıktığını ve suratımın kireç gibi bir hal almaya başladığı gerçeğini de görüyordum. Ama kendimi denemem amacıyla bir süre daha içtim. Bu arada özel bir paket alıp, yaklaşık 1 hafta günde 12-14 saat içip kalan saatlerde uyumaya başladım. Arada 1-2 saat ayık kalıp, düşünüyordum.

    Yine bir deneyimimde gerçekten tekli bir sigarayı tek başıma ve 7-8 ard arda nefeste, yani gerçekten müthiş bir manyaklıkla içtim ve bir film açtım izliyordum. Çok ağır ÖLÜM TRİBİNE GİRDİM. Yani o kadar süre deneyimlerim ve düşüncelerimi bile kullanamadım. Bunun bir trip olduğunu ve 30-45 dakika içerisinde etkisinin azalacağını bile düşünmedim.

    RESMEN ÖLDÜĞÜMÜ HİSSETTİM. ÖLÜMÜMÜ GÖRDÜM. ÖLDÜĞÜMÜ İZLEDİM. Kelimeyi şeadet getirdiğim anda hayatı görebildim ve sözlerim bittiği anda tekrar o trip içerisindeydim. Bir ara iki elim yumruk şeklinde göğüsüme yaslanmış ve Allah'a yalvarırken gözlerimi açtım. Yani gözlerimi açtığımda veya ayılmaya başladığımda ellerim göğüsümde yumruk şekilde tutuyordum ve Allah'ım beni affet tarzı istemsiz söylemlerde bulunuyordum. Ne oluyor lan? dedim kendi kendime. Kalkıp duş aldım, zor topladım kendimi 3-5 gün.

    Sonra etrafımda ve internette araştırmaya başladım. Gerçekten sadece bende olan bir etki mi, yoksa herkeste mi oluyor? Bu bahsettiğim etki, geçmiş ve gelecek; kendimle ilgili olan şeyler, ölüm tribi değil. Anladığım kadarıyla herkeste olmuyor ama içenlerin %10 'u bu etkiyi görüyor gibime geldi.

    Şuanda ortalama olarak 10 gündür herhangi bir şekilde uyuşturucu madde kullanmıyorum. Jamaican zaten ASLA bir daha kullanmayacağım. Ama ot ve sihirli mantardan asla vazgeçemem. Yeri zamanı ve tadında. Size de eğer gerçekten uyuşturucu konusunda BAĞIMLILIK seviyesine geldiyseniz sihirli mantar tarzında KİMYANIZI BOZACAK VEYA BEYİN HÜCRELERİNİZİ ÖLDÜRECEK maddeler yerine organik şeyler tüketmenizi tavsiye ediyorum.

    Jamo konusuna gelirsek, öyle bir madde ve öyle bir yüzyıldayız ki insanlar artık kendilerini ortamda veya bulunduğu yerlerde gösterebilmek veya ön plana çıkartabilmek adına; egolarını tatmin etmek için bir çok saçma sapan davranışlarda bulunuyor. Bunları yapanların %85'ide bu jameican denilen boku içen, beyinlerini yemiş aptal davranışlarda bulunan insanlardır.

    Şunu unutmayın. Dünyanın en büyük ticareti uyuşturucu ticaretidir ve insan oğlunun yarısı dinine sadık diğer kalan yarısı uyuşturucu tüketmektedir.

    Düşünme ve karar verme sırası sizde. Arada çok keskin bir çizgi var.

    Ya din Ya uyuşturucu
    emre tekin25 Şubat 2013 11:14
    arkadaşlar ben de denedim bu illeti bunun kadar pislik bişey yok hayatım da 8 9 defa ot içmişimdir bunların son 2si jamaicaydı onlar da son oldular neden mi; biz 3 arkadaş ev de jamaicanın kovasını yaptık ve 1 er kapak aldık ben daha önce böyle bişey duymadığım için 1 er kapak ne yapcak ki diyip mırıldanıyodum ki 1 kapak daha alsaydım ya birini öldürürdüm ya kendimi o kadar pislik bişey kapağı aldıktan hemen sonra vurdu önce 1 2 dakka güldük eğlendik ama sonrası büyük bi pişmanlık acı ızdırap 1 2 dakika güldükten sonra arkadaşın biri tuvalete gitti ve benle diğer arkadaşım oda da tek kaldık koltuğa oturdum ve arkadaşıma baktım tuhaf tuhaf hareketler yapıyodu ağzını yüzünü oynatıyodu ve gözlerinde beyaz yer yoktu kıpkırmızıydı daha sonra bi an da gözlerini kapadı işte bende orda bad tribe girdim bi an dınk diye bir ses girdi beynime o an arkadaşımın zehirlenerek öldüğünü düşündüm ve ben de zehirlenmeye başladığımı zannettim sonra arkadaşımı tokatlamaya başladım hatta yumruk bile attım ama tık yok çocuktan o an bana da bi yorgunluk çöktü ve uykum gelmeye başladı uyursan bende ölücem diye düşünmeye başladım uyumamaya çalıştım ama olmadı uyudum ve tam anlamıyla öldüm bildiğin gittim geldim yani göğsüme doğru bi ateş basıyordu ve sorular geliyodu cevaplayamıyodum kabir azabı çektiğimi düşündüm büyük bi ızdırap veriyodu bu muydu lan diyodum kendime öldüm lan diyodum ölüm böyle bişey mi diyodum bitmez bu işkence diyodum dua okumaya çalışıyodum unutuyodum göğsümde ki ateşin acısı artıyodu belki 1 2 dakikalık bi uykuydu ama bana 1 ömür gibi geldi sonra bi can havliyle gözümü açtım ve tuvalete giden arkadaşı gördüm ayaktaydı ve yemin ediyorun uyandıktan sonra ilk yaptığım şey duvardan elime geçirmeye çalışmaktı insana bu derece inandırıyo öldüğünü elim duvardan geçmeyince ölmediğimi anladım ama rahatlayamadım arada gözüm kapanıyodu ve yine öldüğüme inanıyodum neyse dahası da var ama anlatılmaz yaşanır daha doğrusu yaşanmaz yapmayın arkadaşlar hiç yanaşmayın böyle şeyleri o günden sonra ki 1 hafta atamadım üstümden sürekli dalıp gidiyodum bazen bağımlı oldum sanıyodum gidip alsam mı almasam mı düye kendimle cebelleşiyodum ki o an yok dedim almıycam ve daha da ağzıma sürmedim sizse hiç bulaşmayın bu lanet şeye emin olun sizde pişman olacaksınız vs. vs.
    büşra yılmaz19 Mart 2013 03:01
    geçen gun bende arkadaşımla beraber ıctım bırınden aldık falan ıste kopucaz dıyoruz dumanı bırakmamla kafasının gelmesı bır oldu. 5 dk fln guldum sonra baktım iş cddiye gırıyor. cok kotu olmadm gozlerımn beyaz yerlerı kıpkırmızı oldu. yanımdakı kafayı yedı delırıyorum dıyor amk. dua edıyor allah allah dıye bagrıyor. aklım gıttı dıyo. yaptıklarım gercekmı yalan mı onu seçemıyorum. yumuzu yıkıyorum yıkadımmı dıyorum hayal gıbı htrlıyorum garıpten sesler duyuyorum polıs gelıyo sanıyorum evde dolanıyorum kendımı parçaladım resmen uyuyamıyorum cok kotu etkısı ya kafayı yıcem dayanamıyorum o kadar pişmanım kı anlatamam ıgrenc bısey ya hele kı olum tiribi amn dıyım ya aman dıger dunyaya gıdıp geldım kafası gıdınce allahım dedım yasamak gıbısı yok.
    Anonymous17 Nisan 2013 15:12
    ARKADAŞLAR SADECE BENİ DİNLEYİN SİZE ANLATICAKLARIMI OKUDUKTAN SONRA BIRAKICAKSINIZ . BEN 17 YAŞINDA BİR GENCİM DÜN OKULUN ÖĞLE ARASINDA ARKADAŞLA OKULU ASTIK ARAKADAŞIN BİR ABİSİNDEN JAMEİCA ALMAYA GİTTİKVBEN DAHA İLK DEFA İÇECEKTİM ALDIK ESKİ BİR EVE GEÇTİK ARKADAŞ 2 DUMAN VURDU SONRA BANA VERDİ BENDE 4 DUMAN VURDUM ATTIM YARIDAYDI DAHA DIŞARI ÇIKARKEN HERŞEY BİRDEN Bİ YAVAŞLAMAYA BAŞLADI NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM DIŞARI ÇIKTIM BAYIR AŞŞAĞI YÜRÜRKEN BAYILMIŞIM BAYILDIĞIMDA ÇEKTİĞİM ACIYI HİÇ KİMSE YAŞAMAMIŞTIR EMİNİM O AN KALBİMİ YERİNDEN SÖKSELER OKADAR ACI ÇEKMEZDİM 2 SAAT SONRA GÖZÜMÜ AÇTIĞIMDA AMBULANSTAYDIM ÜSTÜM BERBATDI HEP KUSMUŞUM ÜSTÜME HASTANEYE GİTTİK SERUM VERDİLER BAYA KUSMUŞUM DOKTORUN BANA SÖYLEDİĞİ YAŞAMAN BİR MUCİZE DEDİĞİ TEK ŞEY BU ALLAHA DUA EDİYORUMKİ HAYATDAYIM DAHADA AĞZIMA SÜRMEM SİZEDE TAVSİYE EDERİM İÇMEYİN YAPMAYIN LÜTFEN ARKAŞLAR

    Anonymous6 Mayıs 2013 02:29
    Nereden başlasam... konuya cevap yazmadan önce sadece şunu demek istiyorum.. Şuan şu satırları yazarken ve devamını getirecekken bile kalbim ağrıyor, ağrıyor olmasa bile sızlıyor...

    Bu olayın dibini gördüm desem... Kiminiz inanabilir, kiminiz inanmayabilir. Sonucu değiştirmez.. Belkide hayatta tek pişman olduğum şey... Kendime her konuda güvendiğim ve hayata karşı temkinli olduğum bir kişiliğim olmasına karşın nasıl böyle ahmakça bir şeye kalkıştığıma hala ve hala inanamıyorum...

    İçtiğim zamanlar ' Ne olacak koy g** gitsin diyordum ' ama bir yandan da bu işte bir terslik var, ne daha önce içtiğim şeylere benziyor nede etkisi o şekilde oluyor (aptal gibi Bonzai'yi bildiğiniz esrar türevi bir şey sanıyordum - ne kadar aptalca değil mi? Öyle kafa hangi doğal bir şeyde olabilir... ki 1-2 arkadaşımda içme oğlum! o bildiğin şeyler gibi değil, KİMYASAL içerikli vs diye uyarmıştı...) Genelde hep arkadaş ortamı yüzünden içtim, Allah kahretsin ki.. Her fırsat bulduğumda beyler içmesek? veya azaltsak?? yada hiç olmadı normal bir şeyler içsek ??? diye çok ama çok denediğim oldu.. Sonuç ne mi oldu ? ----> HİÇ... Günlerce devam... devam ve devam,Senaryo şöyle olurdu hep, Ev benim öğrenci evim sabah akşam eve çökülür ev ev olmaktan çıkmıştır ve aylarca bu tekrarlanır, Okula gitmeyi bırak okuduğun BİLE hatırlanmaz, aldığın aylık harçlığın ayın ortalarına kadar bile dayanmaz, ve bu süreçlerde de tabiri caizse beyin eritmeye devam edilir(Her şeye rağmen benim bir lafım vardır, hepte söylemişimdir, halada söylerim..Yan etkileri veya kalbe karşı lanet olası etkileri olmasa, Şaka yapmıyorum 7/24 içer ve her tanıdığıma dostuma önerebileceğim Anlatılması güç sadece yaşayarak tecrübe edilebilecek, bad trip yerine good trip i yakaladığınız zaman 4-5 kişi ile inanılmaz dakikalar ve yukarıda da bir arkadaşın belirttiği gibi kendinizde veya etrafınızda televizyonda-basında, doğada ,kitaplarda-oyunlarda-filmlerde kısacası hayattaki birçok garip şeyi yakalıyorsunuz, farkına varıyorsunuz, şaşırıyor ve kendinizi enchant(bir nevi brain upgrade farkındalık ve hissetme kanallarını açıyorsunuz - Limitless filminde ki gibi) ediyorsunuz.) Bu kadar yazılanın aksine Bonzai için söyleyebileceğim tek iyi şey ki dediğim kriterler olsaydı geçerli olurdu bu dediklerim...Avrupa yakasından Anadolu yakasına TEM otoyolu üzerinden eve giderken kaç kez yarıştığımı az çok hatırlıyorum... Konuyla ne alaka derseniz, yarıştığım anların hiç birini direk olarak detayıyla hatırlamıyorum desem...Ne kdr iç açıçı değil mi... Hayal gibi bazı sahneler gözümün önüne geliyor o kadar... Hatırladığım çok az şey oluyor o anlara dair, ki öyle 2-3 araç makaslıyıp 110 120 ile sürüşten bahsetmiyorum...(Hiçbir böbürlenme-övünme amacı için yazmıyorum)Belki de en ufak hatamda şu satırları yazamıyor olacaktım...Ama dediğim gibi Sanki bir oyundaymışcasına veya dünyaya hükmediyormuşcasına zevk ve tecrübe yaşıyorsunuz.Ne yazık ki hayatınızda öyle bir an olmuyor daha sonrasında... Bunu anlatmamın sebebi ne kadar tehlikeli işlere kalkışmışım hepsine sonradan farkına vardım... Hadi tehlikesini geçtim, nerede o anlar sahneler, inanılmaz farklı anılar?..

    Anonymous6 Mayıs 2013 02:30
    DEVAMI:

    Neyse fazla uzatmayalım...

    Totalde 1,5 - 2 yıl arası içmiş olabilirim. Bad tribi falan çoktan geçtim trip mirip kalmadı zaman içerisinde, gün geçtikçe içtikçe alışıyorsunuz .. hatta o tripleri veya o kafaları mı desem kontrol etmeye başlıyorsunuz... Sizlere cidden sanki tekrardan yaşıyormuşcasına yazıyorum. Bırakalı 1 yılı geçti, ne esrar nede lanet olası bonzai veya Jamaican vs (hepsini içtim- bide sarıp içsek neyse her daim BONG.. Kova bile değil...evde 3 farklı şekilli janjanlı bongum vardı...Sanki marifetmiş gibi......) Ama gene de yazının başında da dediğim gibi kalbim... Bana belki bir ömür o zamanları bir ceza olurmuşcasına hatırlatacak şekilde acıyor-sızlıyor.. Bu acıyı-sızıyı nasıl tarif etsem bilemiyorum, Psikolojiyi etkileyecek düzeyde... Ama günlük yaşamıma bir etkisi olacak düzeyde değil -fiziksel olarak-..(ki İçtiğim zamanlarda böyle birşey yoktu...????!!!!- bıraktıktan 2-3 ay sonra ortaya cıktı) Nedenine gelicek olursak ta inanın bilmiyorum..Ama bilmek çok istiyorum... Diceksiniz ki doktora git kardeş, çocuk gibi Korkuyorum desem? ... Bu korku beni kemirecek düzeyde ve gitmek mi yanlış gitmemek mi kendime cevabı veremiyorum. Gerçeklerden kaçıyorum belkide.. Ya doktor kalbimle alakalı bir şey derse diye.. Ya o çok sağlıklı mükemmel ve bir o kadarda kendime güvendiğim vücuduma ne olmuş ne hallere gelmiş onun gerçeğini duyarsam diye...

    Bu anlattıklarımdan sonra BONZAİ'nin ne kadar kahrolası bir şey olduğunu söylememe gerek yok herhalde.. Sizlere içmeyin veya kullanmayın demek yerine şunu demeyi tercih ederim, Allah düşmanlarımın başına versin... Yeterince açık olmuştur umarım.

    Hayatta herşeyi tatmak gerektiğini unutmayın, bazı şeyler HARİÇ...

    Kendinizi sevin,
    Sağlıkla yaşayın, hala imkanınız varken...

    Gokhan Clubbar27 Mayıs 2013 09:13

    Gökhan Sezer ARKADAŞLAR SİZE YAŞADIGIM ÇOK KÖTÜ BİR GÜNÜ ANLATICAGIM COK İYİ DİNLEYİN
    BİR GÜN ARKADASLARLA BİR MEKANDA TAKILIYORUZ BEN HERZAMANKİ GİBİ SAKİNİM ÇÜNKİ 6 DUBLE VİSKİ İÇMİŞTİM KAFAM HAFİFTEN GÜZELDİ..
    ARKADASLAR GELDİ FALAN FİLAN VE 3 ARKADAŞ JAMEİCA VAR İÇELİM DEDİLER GEL DEDİLE VE BEN OLMAZ OLM ZATEN ALKOLLÜYÜM DEDİM JAMEİCA YIDA HAYATIM BOYUNCA 1VE2 KEZ COK AZ PARCA ALMISTIM KOVADA...
    NEYSE KOVA HAZIR ARKADASIM FAZLA KOYMUS DEDİ MAGZEME COK CEK SEN BUNU BEN BÖYLE BİRSEY OLACAGINI SANMIYORUM BÖLE BİŞEY HAYATIM BOYUNCA YAŞAMADIM

    (ÖLÜM TRİBİ) NE YAKALANDIM ARKADASLAR ETRAFIMDA SALLANTI İÇİNDE VE BEN ELİMDEN TIRAGIMA KADAR ACI CEKIYORUM ALLAHA DUA EDIYORUM COCUKLAR SURATIMA VUCUDUMA HER DOKUNUSLARINDA ACI CEKIYORUM BÖYLE BİŞEY YOK ARKADASLAR SONRASIN KENDIME GELEMIYORUM ACI CEKIYORUM BİR NEVİ ÖLDÜM BEN ÖLDÜM DİYORUM AMA KIMSE BENİM YAŞADAGIMI BİLMİYO ARKADASLARIMIN BENI KONTROL ETTIKLERINI BİLİYORUM AMA KALBIM DURMUS BEN YUTKUNUYORUM AĞZIM YÜZÜM KUPKURU VE BEN HAREKET EDEMIYORUM KONUSAMIYORUM ACI CEKIYORUM SADECE BASKA YERLERDE BENİ KESIYORLAR HAYATIMIN HEPSI HIZLI REPLAY GİBİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE YAPTIGIM GÜNAHLARI GÖRÜNCE DAHA COK ACI HİSSEDİYORUM VE SALLANTI İNANILMAZ COK HIZLI KALBİMİ VUCUDUMU HİSSETMIYORUM ÇOK PİŞMANLIKLAR İÇİNDEYİM HEP BİLDİGİM DUALARI OKUYORUM AMA HİÇBİR FAYDASI OLMUYOR HERKEZ BENI TOKATLIYOR YIKIYORLAR AMA BEN ÖLÜCEM ÖLÜYORUM SANIYORUM BANA KİTABIN NE KİME İNANIYORSUN SORULAR GELIOR DİNİ BİLGİLERİM AZ COK VAR ÖLDÜM DİYORUM ÇÜNKİ AHİRETTEYİM SANIIYORUM BEYNİM ZIINNKKKK EDİYOR BEYİN YOK FELÇSİN RESMEN ÖLÜMÜ YAŞAMAK BU OLSA GEREK ALLAHIMA SUKUR OLSUNKI BIRAKTIM...

    BEYLER BU TRİB GERÇEKTİR İÇMEYİN!!!!!!!!!!!!! İÇİRTMEYİN BEN BIRAKTIM ALLAH'IMA HAMD OLSUN BU TRİBE SAKIN ÖZENMEYİN SAKIN ESRAR JAMEİCA BONZAİ İÇMEYİN SAKIN BEYLER BAYANLAREGER KURTULAMASSANIZ ÖLÜRSÜNÜZ..SAYGILAR
    Anonymous7 Haziran 2013 11:25
    Bakın arkadaşlar herkes bu yorumu dikkate alsın eğer okuyan varsa. Daha dün sanırım ben bunu kullandım ve içtiğim ot'un hangisi oldugunu bilmiyorudum bi arkadaşımla içtik işte ama yukarıda anlatılanların bazıları gerçekten doğruydu hele hele ÖLÜM TRİBİ kesinlikle DOĞRU ! . Hayatımda ilk defa kullandım bonzai ama yani daha önce ot falan kullandım böyle birşey olmamıştı pek çünkü bu gerçekten diğerlerinden farklı yani şuan daha sabah ve hala etkisi var gibi dün akşam 12'de içmiştim AMA KULAK VERİN ; İçtiğim ilk dumanda güldük lan bune kanka dedim sigara gibi dedim aynen falan dedi etki yapmıyo dedi zaten bu daha önce içmiş yani de herneyse sonra etki yapmıyo diye asılmaya başladım aynı yukarıda yazdığı gibi ondan sonrasını harfiyen anlatıyorum. "O anda böyle arkadaşımın suratına baktım böyle içiyodu otu ama böyle biraz bulanıklaştı çok değil ama öyle oldu sonra elimle işaret yaptım ver ver diye ama böyle ellerim ve bütün organlarımın sanki çalıştığını daha çok hissetmeye başladım ellerimi kaldırmam falan böyle bana daha ağır gibi gelmeye başladı sonra çektim ama fazla asılmadan üfledim sonra burada ki EN ÖNEMLİ NOKTA arkadaşım çekerken böyle kafamı çekrip ona bakıyorum tam dibi geliyo kafamı çeviriyorum tekrar ona bakıyorum ama sanki sürekli aynı şey oluyomuş gibi yani aynı yeri bin defa çekiyo gibi geldi bir türlü bitmedi tabi o kafa ile at artık at dedim sonra atimmi falan dedi at dedim onun yaptığı ve benim yaptığım söylediğim şeyleri 2-3 defa gördüm ondan sonrası TAMAMEN ÖLÜM TRİBİ ! BAKIN BURASI ÇOK ÖNEMLİ ÖYLE BİR ŞEY OLDU Kİ BU TARİF EDİLEMEZ YAŞAMADAN BİLİNMEZ BAKIN SANKİ ÖLDÜĞÜMÜ HİSSETTİM YANİ DÜNYADA DEĞİLDİM İÇİMDEN KONUŞUYORUM VE HEPSİNİ SİZE AKTARİYİM DİYORUM Kİ " LAN OHA BUNE NOLUYO LAN HAYIIIR OLAMAZ LAN DÖNMEK İSTİYORUM BUNE MK LAAAN " BU BÖYLE SÜREKLİ KONUŞUYODUM YANİ İÇİMDEN EN ÖNEMLİ NOKTALARDAN BİRİ DE BEN O RUH HALİNDEYKEN (TABİ HERKESİN RUH HALİ FARKLIDIR) YANIMDA Kİ ARKADAŞIMDA BİŞEY YOKTU YANİ DİYODU Kİ İŞTE SESLER GELİYODU BÖYLE KOLA ALİMMİ SANA AMA BEN BÖYLE HİSSEDİYORUM SANKİ YÜZÜMDEKİ ORGANLARIMI Bİ MAKİNE GİBİ HİSSETTİM KAŞLARIMI YUKARI KALDIRINCA BÖYLE YEŞİL IŞIKLAR FALAN YANIYODU HAYIR FALAN DEMEK İSTİYODUM YANİ BİR AN O ARKADAŞIMI ŞEYTAN GİBİ HİSSETMİŞTİM ANLAYACAĞINIZ YANİ BİR LABİRENT OLDUGUNU DÜŞÜNÜN VE YUKARIDA YAZILDIĞI GİBİ BEN O LABİRENTTEN ÇIKMAK İÇİN DİRENDİM HIRS YAPTIM KENDİMLE ŞEYTANLA HERŞEYLE YÜZLEŞİR GİBİYDİM ASIL OLAY DEDİĞİM GİBİ SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ YAŞIYODUM AYNI ŞEYLERİ GÖRÜYODUM ARKADAŞIM BENİ DİNLEMEYİP KOLA ALIP GELMİŞ BAK KOLA ALDIM SANA FALAN DİYODU AMA BEN BUNU SANKİ BİNLERCE DEFA DUYDUM GİBİ GELİYODU ZATEN DEDİĞİM GİBİ GÖZLERİM YOK HİÇBİR ŞEY YOK DÜNYADA DEĞİLSİN GİBİYDİ BİR ANDA BÖYLE ARKADAŞIMIN SESİ FAZLA GELDİ AL İÇ FALAN DEDİ , DEDİM Kİ KENDİ KENDİME DUR BİR SANİYE BU SES ÇOK GERÇEKÇİ GELİYO İÇİYİM FALAN DEDİM SONRA BİR ANDA KENDİME HAYIIIR DEDİM İÇMİCEM DEDİM EĞİLDİĞİMİ HİSSETTİM BÖYLE KORKMUŞ İÇMEK İSTEMEYEN BİR HALİM OLDUGUNU HİSSETTİM BAKIN BUNLARIN HEPSİ DOĞRU VE SONRA BİR ANDA KANKA KALK ARTIK FALAN FİLAN SESLER DUYDUM BİR ANDA GÖZLERİM AÇILDI KOLLARIMA AYAKLARIMA BAKTIM SONUNDA DÖNDÜMMÜ DÜNYAYA LAN DEDİM HOH DEDİM GELDİM LAN DEDİM HAYATIMDA HİÇ AĞLAMADIM ÇOCUKLUĞUMDA FALAN AĞLAMIŞTIM 8-9 YAŞLARINDA AMA ŞUAN 17 YAŞINDAYIM O ZAMANDAN BERİ AĞLAMADIM BİRAZ FAZLA HIRSLIYIM HERNEYSE SONRA Kİ OLAY BEN ORADA DAHA KENDİME GELMEMİŞTİM OTURUYODUM HALA ARKADAŞIM İÇ FALAN DİYODU SURAT TİPİNE BAKIYODUM BÖYLE KAFAMI ÇEVİRİP TEKRAR BAKIYODUM TEKRAR AYNI ŞEYİ YAŞAYIP DURDUM ONDAN SONRA SANKİ KENDİMİ DELİ GİBİ HİSSETMEYE BAŞLADIM KONUŞUYODUM AMA İÇİMDEN DEĞİL DİYODUM Kİ BİR SANİYE OLUM BEN ORDAN KURTULDUM AMA BURDAN KURTULMAM LAZIM SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUM AYNI ŞEYLER BENİM ÇIKMAM LAZIM BUNUN İÇİNDEN DİYODUM AMA YANİ İNANIN BANA ÇOK ÇOK ÇOK KÖTÜ BİŞEY DEVAM EDİYORUM ÇOCUK AL BAK BEN İÇİYİM BİŞEY YOK DEDİ KOLADA BİR YUDUM ALDI DA İŞTE AMA BAKIN SANKİ AŞAMA AŞAMA GİBİYDİ YAŞADIKLARIMIZ YANİ SANKİ DOĞRU ŞEYLERİ SÖYLEYİP DOĞRU ADIMLAR ATIP BİTİŞ ÇİZGİSİNE ULAŞICAKMIŞSIN GİBİ BÖYLE TAM KONUŞUYORUM ARKADAŞIMLA ONDAN SONRA TEKRAR AYNI ŞEYLERİ TEKRARLAMAYA BAŞLADIMI DİYODUM Kİ HAYIR OLAMAZ YİNEMİ GERİ SARDI YİNEMİ NAPICAM BEN FALAN DİYODUM BAKIN GERÇEKTEN KULAK VERİN BANA YAPMAYIN AYRICA SONRA O AŞAMAYI GEÇTİĞİMİ HİSSETTİM İŞTE KOLAYI ALDIM İÇMİCEKTİM İNSANLAR BÖYLE YUVARLAK İÇİNDE DÖNÜYO GİBİ GÖZÜKÜYODU BANA YOLDA ONDAN SONRA ARKADAŞA BİRİ SELAM VERMEYE GELDİ BENDE KORKTUM NOLCAKSA OLSUN DEDİM KOLAYI KAFAMA DİKTİM DİREK ONDAN SONRA NASIL OLDUYSA BİR ANDA GÖRÜŞ AÇIM DÜZELDİ YANİ İNSANLAR YAVAŞ YAVAŞ DÜZGÜN GÖZÜKMEYE BAŞLADI YANİ ARKADAŞIMI ŞEYTAN GİBİ GÖRMEM TAMAMAEN PSİKOLOJİKMİŞ AİLEMDEN BİRİ BU ŞEKİLDE ÖLDÜĞÜ İÇİN BUNU AÇIKLAYAMAZDIM TABİ ONA Bİ ARKABAM GECE YATARKEN KÖPEK SESLERİ GELİYOMUŞ DIŞARIDAN ONDAN SONRA BAĞIRMIŞ ŞEYTAN ŞEYTAN DİYE HERKES BAŞINA TOPLANMIŞ SU FALAN İÇİRMEYE ÇALIŞMIŞLAR AĞZINI BÜZÜP KAPATIYOMUŞ İÇMİCEM ŞEYTAN FALAN FİLAN DİYE SONRA KALP KRİZİNDEN ÖLMÜŞ BEN BUNU ARAŞTIRMIŞTIM MEĞER O GELEN ECEL , ŞEYTAN ÖLDÜĞÜN ZAMAN SANA ÇOK TATLI GÖZÜKEN TERTEMİZ BİR SU GETİRİR ÖLÜM ANINDA AMA O ASLINDA SU DEĞİLDİR SENİN TUVALETİNİ YAPARKEN DIŞARI SIÇRATTIĞIN SİDİKLERİNDİR VE ONU İÇERSEN ŞEYTAN YOLUNU SEÇMİŞ OLUYORSUN VE O BUNUN FARKINDA OLUP İÇMEMİŞ , BENDE MUHTEMELEN ONU HATIRLAYARAK İÇMEK İSTEMEMİŞTİM AMA İÇTİM VE DÜZELDİM BİR ANDA AMA HAYATIMDA HİÇ TİTREMEDİĞİM KADAR TİTRİYODUM İNANIN BANA ÇOK TİTRİYODUM LAN OLUM BU İÇTİĞİMİZ NEYDİ LAN NEYDİ NEYDİ ANLATSANA FALAN DİYODUM SONRA İŞTE TAMAM DEDİM GEÇTİM İNTERNET CAFEDEYDİK NORMALDE DIŞARIDA Bİ APARTMANDA İÇMİŞTİK ORDAN ÇIKTIK TEKRAR CAFEYE GİRDİK TAMAM İYİYİM DEDİM AMA BÖYLE HAREKETLERİM YAVAŞLIYO GİBİ GÖZÜKÜYODU BANA BÖYLE İNSANLARIN ARASINDAN GEÇMEM FALAN OTURDUM ONDAN SONRA BİLGİSAYARA ÇİKOLATA FALAN GETİRDİ YEDİM FALAN HER LOKMADA DAHA ÇOK MİDEM BULANDI SONRA DA HEMEN KUSTUM , KUSTUKTAN SONRA YİNE O LABİRENT DEDİĞİM ŞEY OLDU AYNI ŞEYLER AYNI HAREKETLER YANIMDA OTURAN ARKADAŞIMA HER BAKTIĞIMDA HEP AYNI BAKIŞI FALAN GÖRÜYODUM YANİ İNANAMAZSINIZ BUNA ASLA İNANAMAZSINIZ EN SONUNDA YOK BU BÖYLE OLMİCAK DEDİM TEK ÇIKIŞ VAR ODA EVE GİTMEK DEDİM BENİM ARKADAŞIMDAN KURTULMAM LAZIM DEDİM VE ÇIKARKEN İŞTE ODA BENLE GELDİ EVE BIRAKICAKTI ONDAN SONRA YÜRÜRKEN KENDİME GELİR GİBİ OLDUM AMA ASIL OLAY ŞU BİLİYORUM BANA HİÇ KİMSE İNANMİCAK AMA BİR ANDA HATIRLADIM BİŞEY HATIRLADIM O AN ORADA BAYGINKEN DÜNYADA OLMADIĞIMI HİSSETTİĞİM ANDA ÇOK GARİP ŞEYLER OLMUŞTU SANKİ KURTULDUĞUM ZAMAN BİR SONRA Kİ KONUŞMA BİR SONRA Kİ HAMLELERİ HERŞEYİ BİLİYODUM YÜRÜRKEN BUNU ARKADAŞIMA ANLATTIM ODA DELİRDİNMİ LAN SEN FALAN DEDİ ONDAN SONRA TAM OMZUMDAN TUTACAKKEN YAPMADAN ÖNCE BİRAZ SONRA OMZUMDAN TUTUCAKSIN VE BENİ GERİ GÖTÜRÜCEKSİN BUNU SAKIN YAPMA DEDİM ODA BİRAZ KORKMAYA BAŞLADI ÇÜNKÜ NELER OLACAĞINI HERŞEYİ O AN GÖRMÜŞTÜM HERŞEYİ GÖRMÜŞTÜM HERŞEYİ. BENİ EVE BIRAKIRKEN SÖYLEDİM DEDİM Kİ ÇOK GELMENE GEREK YOK İLERDE MEVZU VAR SEN BAKTIĞIN ZAMAN NE BAKIYON LAN FALAN DİCEKLER DEDİM İNANMADI BANA Kİ NİTEKİM ÖYLE OLDU BEN DEVAM ETTİM ODA SONRA KOŞARAK YANIMA GELDİ ARTIK NE KONUŞTU NE SÖYLEDİ BİLMİYORUM ONDAN SONRA İÇERİYE EVE GİRDİM , İNTERNETTEN KIZ ARKADAŞIMA YAZICAKTIM VE DEDİMKİ MADEM HERŞEYİ BİLİYORUM NE KONUŞUCAĞIMI NE SÖYLEYECEĞİMİ YAZMIYORUM LAN YAZMİCAM DEDİM VE BİLGİSAYARI AÇMADIM FAKAT BU SEFERDE İNATLA GÖZLERİM KAPANMADI BİR DAKİKA BİLE UYUYAMADIM VE SAAT ŞUAN 11:15 BELKİ YARIM SAATTİR YAZIYORUM BUNLARI DAHA YENİ KENDİME GELMEYE BAŞLADIM VE NORMALDE O ARKADAŞIMLA BUGÜN DIŞARI ÇIKICAKTIK BAŞKA BİRİDE GELİCEKTİ MAKİNA FALAN GETİRİCEKTİ İŞTE BENDE ARADIM DEDİM Kİ BUGÜN BULUŞMAYA GEREK YOK GELEN ÇOCUĞUN MAKİNASI BOZULUCAK BOŞUNA GELMESİN DEDİM BU SEFER BANA İNANDI. ENTERESAN BİR ŞEKİLDE TÜM GÜNÜMDE NE OLACAĞINI BEN O DÜNYADA OLMADIĞIM AN GÖRDÜM ARABA SESLERİ KUŞ SESLERİ GÖRMÜŞTÜM OKULA GİTTİM GELDİM ERKEN GELDİM OKULDAN IŞIKLARDAN GEÇERKEN DAHA YEŞİL YAŞMADAN GEÇİYODUM KADININ BİRİ DUR ARABALAR GELİYO FALAN DEMİŞTİ BEN GEÇMEYE DEVAM ETMİŞTİM TAM ÇARPICAK GİBİ OLMUŞTU AMA KIRMIZI YANMIŞTI BUNLARIN HEPSİNİ GÖRMÜŞTÜM. Herneyse arkadaşlar şuanda kendimde gibiyim

    Anonymous15 Temmuz 2013 18:36
    Ben 17 yasinda bir genc kizim bu lanet seyi defalarca ictim her ictigimde tovbe ettim fakat birakmak istemedim cunku esrarla artik kafa yapamiyordum bu kimyasal beni bayiyordu ve guzel geliyordu bana en son ictigimde 4 duman el sigarasiyla koca kafa vurdum ogun bugundur yasadigimi hisettmiyorum istanbula gittim tedavi gordum hala kendime gelemedim tam 2 ayoldu fakat ben haala onun tribini atamadim lustral 100 luk her sabah . Her sabah aksam atarax 200 surubundan .. beni bu illet maaf etti gencligim cocuklugum bitti simdi secaddeden kafami kaldirmiyorum gitmedigim hoca kalmadi heryere duayla cikiyorum kursun dokture dokture evin heryeri kursun oldu zaten piskolijkmen sorunluydum babam yok benim dedemle yasiyordum maff etti bu kimyasal beni bian once kendime gelmek istiyorum yasamak istiyorum NEFES ALDIGIMI HISETMEK ISTIYORUM ben bu tribden nasil cikacagimida bilmiyorum doktorlar surekli konusyorlar gececek diye delirmekten korkuyorum olmekten koruyorum YASAMIYORUM AMA ÖLMÜYORUM da nefes almaya dermanim yok yarina cikmaya umudum yok ama haala direniyorum belki duzelirim diyorum ALLAH rizasi icin bana bir yol gosterin ben samsunda en bakimli kizdim en gozde en begenilen bir kizdim her turlu icerdim simdi ruh gibiyim umutsuzum keyifsizim mucadele ediyorum eger olursem bu yazdiklarimi okusunlar ben gibi aci cekmesinler diye yaziyorum ben olumde neymis derdimsabah aksam kötü sözler söylrdim piskopatin tekiydim ama ben olumden korktum yasamak cok guzel nefes almak cok guzel artik kendime gelmek istiyorum kurtulmak istiyorum yasamak istiyorum ya yasamak paramparca olan ailem maaf oldu her hafta bir doktordayiz maaf oldu be yardim edin bana cocuklugum gitti yasacak cok seyim var benim uzak durun gencler kardrslerim abilerim ablalarim bu boku ben kadar icmeyin zamaninda nefes almiyordum icmekten mahalle cikmamizi beklerdi sokaga haala oyle haala cikmamizi bekliyorlar ama bittim be bittim dusmeykn bu sokaklar gelmeyin bu hallere tovbeler ettim ben kotu sey bu kimyasal 8 tane ilac atardim sadece dususlerde bunalirdim o ilacin pislik halini dusunun 2 aydir oyle bitkinim bana bor umud verin bir yol gosterin

    ALLAH rizasi icin

    Özkan Kaya23 Ağustos 2013 01:43
    38 yasinda kardeşimi kaybettim Allah'ım hiç kimseye böyle bir acı vermesin Allah rizasi icin icmeyin kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi ve sizi sevenleri düşünün


    Alıntıdır
     
  2. AYTAÇ AKINCI

    AYTAÇ AKINCI Üye Balıkçı

    Katılım:
    29 Şubat 2012
    Mesaj:
    802
    Alınan Beğeniler:
    121
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    MARMARA - EGE
    Cevap: Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

    Tüm üyelerimizin dikkatine !!!

    Kullandığınız sosyal paylaşım sitesinde bu konuyu mutlaka gündeme getiririnz.

    Detayları İsmail bey açıklamıştır. Bugün büyük şehirlerde yaşayan gençlerimiz zehirleniyor.
    Tabi birileri de para kazanıyor. Biz TBA ailesi olarak tüm genç ve çocuklarımıza sahip çıkmalıyız.

    Dün bu konuyu uzun uzun İsmail beyle konuştuk. Tabi benim birçok sorularım da oldu.
    Ben sanıyordum ki okul kapılarında sivil polis var güvenlik sağlanıyor.
    Meğer bu uyuşturucu tütünle birlikte içiliyormuş. (Nerden bileyim ! bu konu da cahilim)
    İsmail'le sen polis değilmisin önlemini nasıl almazsın dedim.

    Ama internet üzerinden bir araştırma yaptım. Araştırma yapmak benim hobimdir. kikikiki
    Aaaa bir baktım ki bu uyuşturucu maddeyi kapıdaki sivil polise ikram etsen alacak ! !kikikiki

    Lütfen anne ve babalar ! gençlerimizin sağlığı için bu olaylara dur diyelim.

    İsmail , dün tartıştığımız konu için sende de özür dilerim. Cahil cahil yazdım.

    İnsan bir araştırma yapar değil mi ?
     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 1 Aralık 2013
  3. Tatar Ramazan

    Tatar Ramazan Üye Balıkçı

    Katılım:
    14 Mart 2012
    Mesaj:
    81
    Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Ege
    Cevap: Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

    İsmail'cim, araştırman ve paylaşımın için çok teşekkürler.
    Gerçekden bu konuda çok duyarlı olmamız lazım.
     
  4. Feridun35

    Feridun35 Gold Üye Gold Üye

    Katılım:
    9 Nisan 2010
    Mesaj:
    604
    Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Deniz ( Foça - Mordoğan)
    Cevap: Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

    allah cümlesini kurtarsın.
     
  5. İsmail ESENCAN

    İsmail ESENCAN Admin Admin

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesaj:
    11,450
    Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Şehir:
    İzmir
    Web Sitesi:
    Cevap: Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

    Sevgili dostlar, bilenleriniz biliyor bilmeyenleriniz için yazıyorum. Ben bir Polis Memuruyum ve artık mesleğimin son demine geldim. Çalıştığım kadrolarda görev alanım değildi bu uyuşturucu, ancak mesleğin son deminde bununla da mücadele etme görevi verilince haliyle bu belayla da mücadele ediyorum.

    Özellikle görev yapmış olduğum Kuruçay, Tenekeli ( Yenişehir ) Güney Mahallesi, Boğaziçi semtlerine bakıyorum ve gençliğim düştüğü bu belaya her gün şahitlik ediyorum. Dün gece görevde 10 tane pırıl pırıl gence düştükleri bu beladan dolayı işlem yapmak zorunda kaldım. Anne ve Babaların dışladığımı desek, ilgilenmediğimi desek ne dersek diyelim maalesef sıkıntı çok büyük ve her geçen gün bu çoğalarak artıyor.:(

    Anne ve Babalara büyük görev düşüyor. Çocuklarınızı ne şartlarda olursa olsun yanlız bırakmayın, takip edin gün içinde telefon ile defalarca kez arayın ve nerede kimlerle ne yaptığını mutlaka sorun. Yoksa yavrularınızı üzülerek söylüyorum Kaybedersiniz Allah muhafaza.

    Konuyla ilgili olarak sormak istediklerinizi, merak ettiklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz, bilgim ve tecrübelerim dahilinde sizlere yardımcı olmak benim başlıca görevimdir. Çekinenler olabilir, özel mesaj yoluyla yazın veya cep telefonumdan arayın, her türlü desteği vermeye hazırım...
     
  6. Kader ESENCAN

    Kader ESENCAN Admin Admin

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesaj:
    1,939
    Alınan Beğeniler:
    2,067
    Ödül Puanları:
    113
    Şehir:
    İzmir
    Web Sitesi:
    Cevap: Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

    Çocuklarımızın geleceği için bilinçli ebeveynler olmak zorundayız, eğitim ilk önce aile içind başlar. En iyi eğitimi vermek başlıca görevimiz, paylaşım ve duyarlılığın için teşekkürler Canım.:)
     
  7. AYTAÇ AKINCI

    AYTAÇ AKINCI Üye Balıkçı

    Katılım:
    29 Şubat 2012
    Mesaj:
    802
    Alınan Beğeniler:
    121
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    MARMARA - EGE
    Cevap: Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

    Elin hamuruyla git bize ıspanaklı bir börek yap. Bonzai bizi bozar !kikikiki

    Bir anne olarak en güzel açıklamada bulundun.
    Şaka bir yana sosyal bir sorumluluk olarak bu konuyu kızımın okulunda yöneticilerle paylaştım.

    Önce şaşırdılar ve emniyetten daha sıkı güvenlik isteyeceklerini söylediler.

    Bence bu konuyu güncel tutalım. Bu gençler bizim !

    Ispanaklı börek ne zaman pişer :lol::lol:
     
  8. Kader ESENCAN

    Kader ESENCAN Admin Admin

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesaj:
    1,939
    Alınan Beğeniler:
    2,067
    Ödül Puanları:
    113
    Şehir:
    İzmir
    Web Sitesi:
    Cevap: Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

    Aytaç abi, benim eşim Polis, evde sıkı disiplin var çocuklar üzerinde baskı yaratmadan onlara bu konuları anlatıyor ve kötülüklerini görseller ile bilgilndiriyoruz. Dediğim gibi ilk önce eğitim evde başlıyor.

    Ne zaman İzmir'e gelirsen börek hazır abi, gelmeden önce haber vermen yeterli.:)
     
  9. AYTAÇ AKINCI

    AYTAÇ AKINCI Üye Balıkçı

    Katılım:
    29 Şubat 2012
    Mesaj:
    802
    Alınan Beğeniler:
    121
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    MARMARA - EGE
    Cevap: Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

    Çok teşekkür ederim .... Alkış
    6. yılımızda Karareis organizasyonunda börek yapıyoruz.kikikiki
     
  10. İsmail ESENCAN

    İsmail ESENCAN Admin Admin

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesaj:
    11,450
    Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Şehir:
    İzmir
    Web Sitesi:
    Cevap: Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

    İyice hortladı. Aileler çocuklarınıza sahip çıkın. !!!
     
  11. Mustafa CUMBUL

    Mustafa CUMBUL Gold Üye Gold Üye

    Katılım:
    16 Ekim 2010
    Mesaj:
    800
    Alınan Beğeniler:
    19
    Ödül Puanları:
    2
    Şehir:
    Deniz
    Cevap: Aileler dikkat, cocuklarimiz icin gelecekleri icin lutfen okuyun ve paylasin

    Çocuklarımızın geleceği için önemli bir paylaşım olmuş.Bu güzel bilgilendirme için ellerine sağlık AbiAlkış.
     
Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş