Her Telden Yeni Foça -Aliağa

'HER TELDEN' forumunda eypcan35 tarafından 17 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. eypcan35

eypcan35 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Ygs koşusu atları olarak bir gün tatil yapmaya karar verdik. :)
    Ama bir türlü karar veremedik Aliağayamı yoksa Yeni Foçayamı gidelim.Ulaşımı otobüs ve İZBAN la sağlıyacağız.Sizce abilerim hangisine gidelim hangi bölgede rahat balık avlarız veya bize yol tarif edecek usta varmıdır TBA ailesinde ? Şimdiden teşekkür ederim öneriler için sağlıcakla Pazartesi gitmeyi planlıyoruz tavsiyelerinizi bekliyoruz...

2. Mustafa CUMBUL

Mustafa CUMBUL Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ödül Puanları:
    2
    Cevap: Yeni Foça -Aliağa

Eyüp kardeşim bölgeyi bilen dostlarımız mutlaka yardımcı olacaktır sizlere.

3. Ferit ERTÖZ

Ferit ERTÖZ Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    0

Kara avı mı olacak yoksa tekne ile mi avlanmayı planlıyorsunuz ?

4. eypcan35

eypcan35 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0

Kara avı abi.

5. Ferit ERTÖZ

Ferit ERTÖZ Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    0

Tekne olsaydı çok şey söylerdim de kara avı için pek fazla bilgim yok Eyüp:(

Ama sitemizin değerli yöneticileri üstatdları ve üyelerinden istediğin bilgi gelecektir :)

Rastgele kardeşim :)

6. eypcan35

eypcan35 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0

Gece avı mümkün değil abi.Salı dershanede hızlandırmalar başlıyor.1gün boşumuz var onuda böyle değerlendirmek istedik.Yemli silikon yem rapala at çek yapcaz.Bakalım nasibimize neler düşecek.Benim asıl sormak istediğim Aliağa metro durağında indirten sonra ne tarafa gideceğimiz.Onu merak ediyorum metro ile hiç gitmedim.Bu kona bilgi gelirse çok memnun olucam.Tekrar teşekkür ederim.

7. Mufi

Mufi Tba Okuru

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: traji komik bir benzetme ve doğru teşhis..

aranızda eküri varmı ? :D tüyo verseniz ? :D

Gündüz bişi bulamazsınız derim ben , ama çok özel bir yer varsa - kıyıya yakın fay kırığı vs o bölgede sular sıcak olur özellikle foça tarafında olur.. ama varsada . tüyo alabilirmisin bilmem..:confused::eek:

8. eypcan35

eypcan35 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0

Olsun abi amaç zaten felekten bir gün çalmak :)Birlikte olalım yeter bir kasa paşa yakalamış gibi oluruz :) Önerilerinizi bekliyoruz bilgi verebileck ustalar itinayla dürtülür .... :) İyi akşamlar...

9. eypcan35

eypcan35 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0

Ona mesaj çekmiştim bi ara ama cevap alamadım.O yüzden lüzum görmedim abi sağol tavsiyen için.

10. ishak BALLICA

ishak BALLICA ÜSTAD ÜSTAD

Alınan Beğeniler:
    102
    Ödül Puanları:
    48

:)
    Sevgili Eyüpcan o telaşe ve stres bizim evde de var...;)İnşallah cenab ı Allah ım emeklerinizi boşa çıkarmasın..

Okul...Dershane...Etüd....İşiniz zor gerçekten...:rolleyes:

Yeğen im, kıyıdan balık olayına gelince ; balığın en kıt olduğu zaman dilimi içindeyiz.Bu mevsimde olsa olsa kuduran/rüzgar alan yerlerde Levrek olma olasılığı çok yüksek...Bundan 1 ay öncesi filan olsa, sakin yerlerde mırmır alma imkanı olurdu tabiki...Ama nasip...Bence metereolojiden bakının ve esen bir kıyı yöresini bulup o taraf neresi ise orada av yapmayı tercih edin...

Ben olsam öyle yapardım.Ama yine de tercih sizin...

11. eypcan35

eypcan35 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0

Dileklerin için sağol abi .Umarım bende 1 senede bitirmek istiyorum şu işi .Rüzgar alanyerle biliyoruım ama rüzgarın denize doğrumu esmesi iyi yoksa kıyıya doğrumu yem ne kullanalım at-çek sahte balık falanmı atalım?

12. LEVREK SEVER

LEVREK SEVER Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    0

eyüp kardeşim öncelikle hayat koşusunda başarılar dilerim. ancak yapacağınız avda şayet at çek yapma imkanınız varsa levrek için en güzel av şeklidir. ve at çek ile levrek avı için rüzgarın deniden kıyıya olması tercihtir hatta rüzgarın fırtına olması en büyük tercihtir. keşke yazının başında da nasıl ve ne şekilde av yapabileceğinden de bahsetmiş olsaydın. inan şimdiye kadar sana daha net bir bilgi veren olucaktı sende zaman kaybetmeyecektin. neyse atçek ve levrek konusunda dediğim gibi havanın patlak olması gerekmekte şayet tercihin bu yönde olucaksa çok dikkat etmenizi tavsiye ederim. malum hayat koşusunda boy farkı ile yarışı kaybatmenizi temenni etmem.

13. Sargoz35

Sargoz35 Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ödül Puanları:
    2

Sevgili Eyüpcan şimdi ben sana yer söylesem sen bulamayacaksın...Belli ki yabancısı olduğun yerler buralar...Bu aralar kıyı avları zaten kesat,sen iyisi mi tekneyle çık Eskifoça'dan,balık yakalarsınız hiç değilse,kıyı avlarının zamanı geldiğinde o zaman seni güzel yerlere yönlendiririm...Bol şanslar...

14. eypcan35

eypcan35 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0

Tamam abi anladım sağolasın kıyı avı zamanında sormama gerek yok olumlu bir av sonucunda avlandığın yerin ortalama 1 km uzaklığında bile olsa bir yer söylersen sevinirim tekne ile pek arkadaşyok katılacak o yüzden kıyı yapıyorum hatta tekne turuna katılacaktık arkadaşta tekne fobisi olduğundan iptal ettik sağol abi iyi akşamlar tavsiyeleri bekliyorum...

15. EGE35

EGE35 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    19
    Ödül Puanları:
    18

Eyüp kardeşim aliağa küçük biryer amaç denizle beraber olmaksa elbette zaten kıyıda zayıf bu ara tekne ilede domuşla merkeze gelin zaten deniz merkeze uzak değil yemcide merkezde dönüşte yine aynı yol ile izban ile dönüş yapabilirsiniz

16. izmirli hüsnü

izmirli hüsnü Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    3
    Ödül Puanları:
    0

sevgili kardeşim sen gel en iyisi bostanlı dere ağzına al bir kaç tane kalamar zokası kıyıdan kıyıdan at yavaş yavaş çek sübye tut geç git kardeşim :) son 2-3 haftadır ben çıkamıyorum havalar soğuk ve ben hastayım :) kendinize iyi bakın rastgelsin :) dikkat edin kıyıya yakın ağ atıyorlar en son ben 3 zoka taktırdım ağlara aman ha :)

Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş