Sürekli bir yerlerinizin tutulması Eğilirken inlemek "Ben gençken bu işler böyle değildi" demek Benim zamanımda diyerek bir cümleye başlamak Kulaklarınızın, burnunuzun kıllanmaya başlaması Gürültülü barlara tahammül edememek İnsanların adını unutmak TV karşısında uyuyakalmak Öğle uykusuna ihtiyaç duymak Teknolojik aletleri kullanmakta zorlanmak Belime dokunur diye birşey kaldırmaya yanaşmamak Televizyon programlarının kalitesizliğinden şikayet etmek Çok yavaş araba kullanmak Birinin evine misafirliğe giderken terlik götürmek Bir kulübe üye olmak (Bu forum siteside olabilr) Bahçe ile uğraşmaya merak sarmak Hava durumuna uygun giyinmeye aşırı önem vermek Ve sonuncusu Balık tutmak !!!
Cevap: Yaşlandığınızı gösteren belirtiler Aytaç abi, yazdıklarının tamamı harfiyen niye seni anlatıyor, yoksa sen yaşlandın mı? hehekikikiki:bleh1:
Cevap: Yaşlandığınızı gösteren belirtiler Ben yedi yaşından beri balık tutuyorum nolcek şimdi.kikikikikikikikikikikiki
Cevap: Yaşlandığınızı gösteren belirtiler Sürekli bir yerlerinizin tutulması Eğilirken inlemek "Ben gençken bu işler böyle değildi" demek Benim zamanımda diyerek bir cümleye başlamak Kulaklarınızın, burnunuzun kıllanmaya başlaması Gürültülü barlara tahammül edememek İnsanların adını unutmak TV karşısında uyuyakalmak Öğle uykusuna ihtiyaç duymak Teknolojik aletleri kullanmakta zorlanmak Belime dokunur diye birşey kaldırmaya yanaşmamak Televizyon programlarının kalitesizliğinden şikayet etmek Çok yavaş araba kullanmak Birinin evine misafirliğe giderken terlik götürmek Bir kulübe üye olmak (Bu forum siteside olabilr) Bahçe ile uğraşmaya merak sarmak Hava durumuna uygun giyinmeye aşırı önem vermek Ve sonuncusu Balık tutmak !!! Yukarıdaki belirtilerden bende şimdilik 3 tanesi uyuyor.Demek ki, ben henüz yaşlanmaya başlamamışım:bleh1:
Cevap: Yaşlandığınızı gösteren belirtiler Yaşlılar kervanına hoş geldiniz, bizim sitede genç bulmak imkansız, herkes balıkçı.kikikiki Sitenin adını değiştiriyorum, www.yaslilarkervani.com.tr :lol::lol:kikikikikikikiki:bleh1::bleh1:
Cevap: Yaşlandığınızı gösteren belirtiler Aytaç kuzum senin başka işin yokmu:rant::rant: herkesin içinde beni anlatıyonnn.aggglama Yok beli agrırmışta yok yavaş araba kullanırmışta, yok tv başında uyuyakalırmışta peeeehhh önce ben geceleri saymıyorum bu biirrrr sonracıma balık tutmaya gidemiyorum buda ikiiiiiiii.aggglama