Tüm TÜRK BALIK AVI sevdalılarına merhabalar uzun zamandır balık sitelerine takılmıyorum ama olta balıkçılığına tam tempo devam ediyorum ama genede sitelere takılmayı düşünmüyorum bunun sebebide ya ben karşımdaki insanları anlayamıyorum yada karşımdaki insanlar beni anlayamıyor onun için sitelerden koptum tüm üye arakadaşların iğneleri keskin avları bol olsun Şeref KÜÇÜK
Cevap: Suskun Şeref bey, keyifli paylaşımlar yapmanız dileği ile hoş geldiniz.Hocam, internet denilen alem adeta bir pazar yeri gibi bir şey.Tıbki semt pazarındaki alışveriş merkezi gibi düşünün.İçinde meyve-sebze de var.Tornovida ya da iç çamaşır da var. Siz gönlünüze hoş gelmeyenler ile ilgilenmeyin.Nihayetinde ben çözümü öyle buldum kendimce..
Cevap: Suskun Şeref, tekrar seni forumlarda görmek te güzel, her ne kadar forumlardan kompuş olmanı belirtsen de, gönlünün yine forumlarda olduğunu foruma girerek merhaba demenden anlıyorum. Sanal dünyanın bir çok olumsuzluğu olduğu kadar, olumlu yönlerini de görmek lazım diye düşünüyorum.Seninle 2006 yılından bu yana tanışırız, benim ayrılarak bu siteyi kurmama vesile olan siteden.! Böyle kopmalar oldu, fikirleri birbirine uyuşmayanların birer birer site kurması ile onlarca balık avı sitesi oldu.Kimin gönlü kiminle ise, onunla oldu ve olmaya da devam edecek, bu insanların tamamen kendi ruhi hissiyatları ile alakalı. Ben hep dedim ve yine senin açmış olduğun bu konuda dile getirmek istiyorum, gelen ağam giden paşam.
Cevap: Suskun İsmail bey aynen size katılıyorum şimdi ne etliye karışıyorum nede sütlüye onun için uzak duruyorum