Sessiz Haykırış (Ersin Hosgenç'in Yorumuyla) Yeni birgün ..... Yine baş başayım kendimle, sevgimle. Ve yine seni buluyorum her köşede, Buram buram kokun üzerimde... Bir yanım , ‘'bir daha kimse - hic kimse onun kadar çoksevilmeyecek '' derken, Bir yanım sessiz ve sakin. [FONT="][/FONT] Ne zor sevdiğini söyleyipte ona duyuramamak, ne zor özlemimi ona ellerimle sunamamak Oysaki yüregim kus misali, kıpır kıpır Haykırmak istiyor delice Volkan misali patlamak,bağırmak istiyor sevdiğine [FONT="] [/FONT] Nasıl yüceltmisim seni yüreğimde , Nasıl hapsetmişim , bilemezsin . Zaman acımasız da olsa bize karşı , Tutup kendi ellerimle koymusum seni enn yükseğe... Koymusum ve seni izliyorum keyifle . Yanımda çayım,kulaklarımda sesin ve karşımda resmin Sensizligi yaşıyorum, yorgun ve kırık bir aksamın sessizliginde... [FONT="][/FONT] Susma diyorum bazen Haykır,anlat sevgini Onun için delice çırpınısını... Anlatki gun yüzüne çıksın sevgin Konus, konuş ki hiç birsey gizli kalmasın. Sanki bir kulac atsam,atabilsem kurtulusum olacak Korkma diyorum anlat Aşkını çiçekler gibi susup soldurma En gizli enn özel enn renkli bahçeni sun onlara Anlasınlar ve bıraksınlar istiyorum beni senin kollarına... [FONT="] [/FONT] Sonra, Sonra korkularım giriyor araya Ya, ya alırlarsa diyorum seni. Dolunay ışıklarını çekiyor üzerimizden. Bir çocuğun bakkaldan sakız çalması gibi aydınlığımızı çalıyor bizden Yüregim çekiliyor bu sefer. Her yanı dikenlerle çevrilircesine susuyor, kanat çırpamıyor oözgrlüğe. Hareket etmekten korkuyor Ya, ya batarsa... ya küçücük yüregi acırsa diye susuyor... [FONT="][/FONT] Kim konuşur sen susarsan Kim haykırır, kim anlatır sevgimi, ıssız bucaksız çöllere Kim bilebilir bendeki onu, ondaki beni... Susma, Susma haykır, duyur sesimi gokteki yıldıza, rüzgarlarla dusen yaprağa, dostuma.... Susma yureğim, boynumu yanlızlıgın ayak ucuna bükmüşken, Sevgimi kus avuçlarına Biriktirdiğim bedduaları benim icin et. Yarım kalmışlığımı tamamla [FONT="][/FONT] Hadi diyorum Durma yüreğim Al eline en keskin baltanı Savur tüm susmuşluklarıma Acımasızca saplarken ertelediklerime Umursama gözyaşımı Patlat içini Haykır, haykır ki kalmasın içimde tek bir damla gözyaşı.... Eda Ender Güler [MEDIA]http://s22.divshare.com/launch.php?f=7002015&s=e6e[/MEDIA]
Cevap: Sessiz Haykırış Güzel bir şiir okudum gönül sayfanızda, yürek sesiniz hiç susmasın, kutluyorum saygılarımla.