Her Telden Rejim Yapanlar Tavuk Denesin

'HER TELDEN' forumunda Wetblue tarafından 21 Mart 2012 tarihinde açılan konu

1. Wetblue

Wetblue Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Web Sitesi:
    Bu günkü Hürriyet Gazetesinde aşağıdaki haberi gördüm. Tavuk eti çok tüketen biri olarak bir yıldır neredeyse hiç yemedim, şeker ve fabrikasyon ekmeği kestim normal sporumu yaptım bir yılda 20 kg yakın kilo verdim. Denemesi size kalmış ..:))

Hastalandığınızda bir türlü iyi olamıyorsanız dikkat

hurriyet.com.tr[​IMG]
    21 Mart 2012

Kanada'da yapılan bir araştırma kadınlarda sık görülen idrar yolu enfeksiyonlarının sebebinin tavuklar olabileceğini ve bazı hayvanlara verilen antibiyotiklerin iyileşme sürecini zorlaştırdığını ortaya koydu.

Araştırmaya göre 320 farklı koli basili mikrobunu inceleyen uzmanlar, bakterinin genetik parmak izlerini takip etti. Karşılaştırma sonucunda tavuk ve sığır etindeki koli basili mikrobuyla benzerliğini tespit etti.

Araştırmayı yapan doktorlar modern hayvan yetiştirme yöntemlerinin sağlıklı olmadığını, bu ve benzeri durumları daha da kötüye götürdüğü konusunda endişeli olduklarını açıkladı. Uzmanlar, çiftliklerde yetiştirilen hayvanlara gereğinden fazla antibiyotik verilmesi koli basili türü mikropların da antibiyotiğe dirençli hale gelmesine neden olduğunu belirtti. İnsanlar bu ürünleri tükettikçe farkında olmadan antibiyotik almış oluyor ve mikroplar da böylece antibiyotiklere dirençli hale geliyorlar.

2. Güman ARDAL

Güman ARDAL Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Rejİm yapanlar tavuk yenesİn

Bir ayda verilen 20 kilo çokda sağlıklı değil bence.Çünkü çok çabuk verilebilen kilolar yine aynı hızla geri alınabilir ve metebolizmaya bu kadar yüklenmekte doğru değil düşüncesindeyim.Ama tabii kırmızı etin tüketimi yerine beyaz et daha sağlıklı.Azminizden dolayı tebrik etmekle birlikte sağlıklı zayıflama konusunda bir diyetisyenle irtibata geçmenizin daha sağlıklı olacağı düşüncesindeyim.

3. murat48

murat48 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    2

Güman bey
    arkadaşımız bir yılda vermiş bu kiloyu.
    O zarar bu zarar ammaaan. :eek:
    Atın ölümü arpadan olsun diyenlerdenim.
    Doktorun dediğini yapma, yaptığını yap yani.kiki Sözlerini tutsak zaten aç kalıp öleceğiz.

Haydi kalalım sağlıcakla.

4. Wetblue

Wetblue Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Web Sitesi:

Sayın kardeşim galiba yanlış algılamışsınız YILDA şeklinde belirmiştim kesinlikle ayda değil ve hala kilomda artış yok tam tersine kışın kilo alan biri olarak ilk kez kilo verdiğim bir yıl oldu...:)

5. Wetblue

Wetblue Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Web Sitesi:
    Cevap: Rejim Yapanlar Tavuk Denesin

Her şeyden sağlıklı pişirme yöntemleri ile alınırsa gerçekten işe yarıyor. Bir saptamamda 3 öğün ancak klasik saatlerden farklı zamanlarda yenmek kaydı ile...

6. Güman ARDAL

Güman ARDAL Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    9
    Ödül Puanları:
    0

Evet şimdi dikkatsiliğimin farkına vardım.Bende kilolu olmama rağmen bunu sıkıntı haline getirmiyorum.Aklımda olacağına midemde olsun felsefesindeyim:DAma bir tavsiyede bulunabilirim su zayıflama konusunda mucizevi bir iksire sahip benden hatırlatmasıAlkış

7. Ferit ERTÖZ

Ferit ERTÖZ Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    0

Arkadaşlar " Can boğazdan gelir " diye söylemiş atalarımız sanırım boşa da söylememişler ammmaaaa bunun yanında da " her şeyin azı karar çoğu zarar " da demişler...

Sözün özü abartmadan tükettiğimiz bir çok gıda ile zaten olası kilomuzu korur üzerine kilo almayız ve istenirse bir diyetisyen kontrolünde kilo da verebiliriz....

8. Mustafa CUMBUL

Mustafa CUMBUL Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ödül Puanları:
    2

Cumhur Abi bilgilendirme için teşekkür ederim.
    Her nedense bir kaç gün yemeyiz ardından güzel yemekleri görünce can boğazdan gelir deyip yaptıklarımızı hemen göz ardı ederizkiki.

9. Ayşe HARUPÇU

Ayşe HARUPÇU Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    0

En sağlıklısı,elinizden geldiğince doğal beslenmek..
    Paylaşım için teşekkür ederim...

Bu Sayfayı Paylaş