Sevgili Dostlarım, günlerdir süren sert poyrazlardan açık taşlara gitmem mümkün olmuyordu.Hava tahminlerinin cumartesi gününü güzel vermesiyle haftasonu için istanbuldan gelen usta balıkçı kızım Elifi ve komşum Birkutuda de alarak saat 8 gibi denize açıldık .Kızımın şansına epeydir ortalarda görülmeyen sinolar 35 v3 47 metrelerde karşımıza çıktı.Balıklar kolyoza vurdu.Bugünün en güzel tarafı baba kız avlanmamız oldu.Kızım içinde yoğun iş hayatında güzel bir tatil..Hepinize bol balıklı avlar dilerim .Sevgilerimle 855 eklentisini görüntüle 856 eklentisini görüntüle 857 eklentisini görüntüle
Cevap: Poyraz arasi sİnolar 6.5 kg ve 3.5 kg Tahir abi yine akıllara kazınacak bir av yapmışsın tebrikler.
Cevap: Poyraz arasi sİnolar 6.5 kg ve 3.5 kg Afiyet olsun Üstadım Dahasına bereket RASGELE...AlkışAlkışAlkış
Cevap: Poyraz arasi sİnolar 6.5 kg ve 3.5 kg Üstadım bir harikasınız ayakta alkışlanıcak bir av olmuş.AlkışAlkışAlkış
Cevap: Poyraz Arası Sinolar 6.5 kg ve 3.5 kg Sevgili Tahir hocam, raporunu dün farkettim...Tabiki her zamanki gibi hayran hayran sinolara bakıp iç geçirdim. Hey Allah ım bir gün bana da nasip eyle diye... Harika bir av güncesi olmuş...Alkış
Cevap: Poyraz Arası Sinolar 6.5 kg ve 3.5 kg Muhteşem ; Süper ; Harika ; Üstadım izle izle nereye kadar Saros yolları göründü nasipte inşallah Bereketli ve daim olsun Tahir abim Rastgele...
Cevap: Poyraz Arası Sinolar 6.5 kg ve 3.5 kg Eeeeee ne de olsa babasının kızı, seni Elif kızımızı ve Birkut'u kalpten kutlarım.AlkışAlkışAlkış Zaten avdan sonra ilk kutlamayı ben yapmıştım ve ondan bir dakika sonra takriben 3 kilonun üzeri bir sinaritte benim oltama geldi, hehehehehehe. Valla sevgili Tahir kardeşim seninle telefonda konuşmak bile sinaritlere yetiyor, AlkışAlkışAlkış ben bu anı yaşadım,hehe sizlere afiyet olsun der nice güzel sinaritlerin devamını bekliyruz, selamlar, sevgiler hoşça kalın. C:\Users\AYD\Pictures\2012-06-23\016.JPG
Cevap: Poyraz Arası Sinolar 6.5 kg ve 3.5 kg Tebrikler Tahir abi. Afiyet olsun. AlkışAlkış Sözün bittiği yer...aggglama
Cevap: Poyraz Arası Sinolar 6.5 kg ve 3.5 kg Sevgili Üstadım, sen konu açtığın anda konuya girerken hep nabzım yükseliyor, acaba nasıl bir trofe ile karşılaşacağım diye merak eder dururum. Yine öyle oldu, konunun linkini gördüğüm anda usta yine patlatmış trofeleri dedim, sana yakışanı yapmışsın, güzel olmuş inşallah daha güzelleri de olur. Afiyet bal şeker olsun.
Cevap: Poyraz Arası Sinolar 6.5 kg ve 3.5 kg Sevgili Üstadım,yine muhteşem bir av güncesi olmuş,Sinolar harika görünüyor,emeğinize sağlık...AlkışAlkış Avlarnız daim ve bereketli olması dileğimle,paylaşım için teşekkür ederim...