Bir büyüğüm vesile oldu burdayım. Bildiklerimi ve av raporlarımı paylaşmaktan ziyade, okuyup istifade etmek için geldim. Araştırarak, yeni yeni tecrübe kazanmaya çalışmaktayım. 2-3 senelik tatlısu tecrübesinden sonra ilk defa bu sene denizde birkaç kez çapari avı yapmışlığım var. Temennim, en kısa zamanda paylaşmaya değer üst düzey avlar yapabilmek. Aranızda olmaktan mutluyum. Yavuz Aydoğdu Düzce -1968
Cevap: Paylaşmaya, payımı almaya geldim. Yavuz Bey, ailemize hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dileriz.
Cevap: Paylaşmaya, payımı almaya geldim. Yavuz bey hoş geldiniz,hemşeri sayılırız,benim eşimde mengenli.Sevgilerimle.
Cevap: Paylaşmaya, payımı almaya geldim. Hoşbulduk. Hoşbulduk. Hoşbulduk. Hoşbulduk enişte. Hoşbulduk, safa bulduk ağabey.
Cevap: Paylaşmaya, payımı almaya geldim. Sevgii Yavuz bey, hoşgeliniz...Keyifli paylaşımlar dilerim...
Cevap: Paylaşmaya, payımı almaya geldim. Hoş geldin hemşerim. Keyifli paylaşımlar ve avlar diliyorum.
Cevap: Paylaşmaya, payımı almaya geldim. Hoşbulduk sayın abim. Hoşbukduk Cemil bey. Hoşbulduk İshak ağabey. Tarık abi hoşbulduk. Hoşbulduk