sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polisi görünce kaçabileceğini düşünüp basmış gaza.Ancak polisi atlatamayacağını anlayınca pes edip çekmiş kenara.Polis arabasından inmiş.Bezgin kızgın vede kükün bir sesle: Bana bak çok yorgunum üstelik keyfim de kaçık.Mantıklı bir özür söyle yoksa yaktım çıranı! Kısa bir ara düşünen sürücü: Karım geçen ay bir polisle kaçtı.Aynada sizin aracınızı görünce kaçtığı polis onu bana geri getiriyor sandım.... hehekikihehe. Selamlar.Bu iki gündür site biraz sakin azda olsa gülelim.
Cevap: Özür Bu erkeklerde bir alem bir evlenmeye meraklılar birde eşlerinden kaçmaya genelde fıkralarda böyle oluyor neden acaba Mustafa bey forum oldukça sessiz arkadaşları özledim bir an önce gelseler iyi olacak.
Cevap: Özür Derya Hanım İsmail abi ile konuşacam bir daha ki organizyonda mutlaka nöbetçi yazsın bir kaç kişiyikikikikikiki. Bu böyle olmayacak...
Cevap: Özür Adaşım hiç sorma yarama tuz bastın şimdiaggglamaaggglamaaggglama.Balık vardakiki avcı yok avlayacakhehehehehehe.