Her Telden Mobese Kamera

'HER TELDEN' forumunda POYRAZ HOCA tarafından 12 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

1. POYRAZ HOCA

POYRAZ HOCA Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Biraz önce (12.11.2012) facebook üzerinden bir haber okudum. Okuduğum haber karşısında şaşkınlık ve üzüntüyü bir arada yaşadım.
    Şimdi konuya gel diyenleri görür gibiyim. Ama konuya direkt giriş yaparsam bir anlamı kalmayacak...

Güneydoğu'da terör olaylarını takip ediyorsunuzdur. Her gün TV'lerde şehit haberleri veya özel harekat timlerinin bir kırsalda teröristlerle çatışmalarını izlersiniz.
    Bu haberleri izlerken çok üzülüyorum. Ancak bir gerçek var ki özel harekat timleri teröristlere göz açtırmıyor. Geçen gün Güneydoğu 'da şirin bir ilçemizde yol kesen teröristlere özel harekat timlerinin baskınını izledim.
    Belki face'de sizlerde izlemişsinizdir. Mobese Kameraları olayları an ve an çekmiştir.

Gelelim benim etkilendiğim olaya :

Yer : İzmir , Olay yeri polis lojmanları , terör eğlemi : bomba yüklü valiz !

Şimdi diyeceksiniz ki eeee sonuç ne ! valiz bomba ekipleri tarafından ihma edilmiştir.

Herşey buraya kadar normal değil mi ? Ama benim için anormal bir durum.

İzmir gibi bir yerde polis lojmanlarını kontrol eden "Mobese Kameraları" yok....

Kusura bakmayın ama bu bir skandaldır. Benim kardeşim İzmir polis lojmanlarında oturuyor. Bu olaya neden olan ve güvenlik güçlerimizin oturduğu yerde de güvenliği sağlamayan devlet büyüklerimize sesleniyorum.

Lütfen polisimizi ve askerimizi koruyun. Evlerimizde rahat bir şekilde uyuyorsak onların sayesindedir. Lojmanları 7/24 izlemek için Mobese Kamera koymak bu kadar zor mu ?

Vergimi tıkır tıkır ödeyen bir vatandaş olarak size soruyorum : Devlet büyüklerimizin güvenliği için kaç Mobese Kamera ile izleme yapılıyor ?

BAKIN ÖNLEM ALMAZSANIZ SİZE HAKKIMI HELAL ETMEM !!!

2. aysegul

aysegul Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Mobese Kamera

Helal olsun poyraz hocam ,

Duayarsız insanların arasında kaldık haberimiz yok :mad:

3. Kader ESENCAN

Kader ESENCAN Admin Admin

Alınan Beğeniler:
    2,067
    Ödül Puanları:
    113
    Web Sitesi:

Biz Eşim ile Güneydoğu'da görev yaptığımız yıllarda çok şey görmüştük ama tedbirler her zaman üst seviyedeydi, maalesef batıda vatandaşın güvenliğinin sağlandığı kadar kendi güvenliğimiz sağlanmıyor, umarım yetkililer kısa süre zarfı içerisinde bir çözüm üretip gereğini yaparlar.

Ayrıca eklemek istediğim bir husus daha var, hemen hemen bütün büyükşehirlerde mobese sistemi varken nedendir bilinmez İzmir'de yok.!!!

4. İsmail ESENCAN

İsmail ESENCAN Admin Admin

Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Web Sitesi:

Sıkıntı yok ALLAH a şükürler olsun.Yüce Rabbim bu Milleti öylesine bir koruyor ki, gözünü bir an olsun üzerimizden çevirmiyor.Onun varlığı birliği bizim için yeterli, ona güvendik ona inandık ve Şükürler olsun ki o da bizleri koruyor.;)

Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş