Merhaba,

'TANIŞALIM KAYNAŞALIM' forumunda MUSTAFA BECEREK tarafından 19 Mart 2015 tarihinde açılan konu

1. MUSTAFA BECEREK

MUSTAFA BECEREK Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Merhabalar, aranıza öncelikle yeni katıldım forum hakkında bir çok eksikliğim olduğu gibi av ve malzeme konusunda'da birçok eksikliğim var, umarım sayenizde bir çok şey öğrenicem, forumlardaki bilgileride vakit buldukca okumaya çalışcam.

Malzemelerimi alalı iki hafta oldu , ve ilk avım 40 cm bir baraküda oldu, umarım daha iyileride olur,hepiniz sağlıcakla kalın.sizlerle tanıştığıma memnun oldum...

2. İsmail ESENCAN

İsmail ESENCAN Admin Admin

Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Web Sitesi:
    Cevap: Merhaba,

Sevgili Mustafa aramıza hoşgeldin, keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.:)

3. MUSTAFA BECEREK

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0

Teşekkür ederim inşallah sizlerlerden güzel bilgiler öğrenebilirim. :)

4. gün batımı

gün batımı Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    0

Sevgili Mustafa;

TBA Ailesine hoş geldin,burada aradığından bir fazlasını bulacağını emin olabilirsin.

İlk avında 40 Cm Baraküda tutarak çıtayı oldukça yükseğe çıkarmışsın.
    Umarım bu balık tutma şansın,bilgi ve becerilerinin olgunlaşmasıyla artarak devam eder.

Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dileğiyle. :)

İyi forumlar.

5. coşkun nar

coşkun nar Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0

aramıza hoş geldin sevgili mustafa zamanla herkes gibi sende gelişeceksin aklına takılanı sorabilirsin yardım gelecektir her türlü
    baraküda aldığını görmedim ama merada izledim seni sende ışık var bi dahaki sezona iyi işler çıkaracağına eminim
    ayrıca benim oltama atlayan ispendeği geri bırakılması konusundaki ikazın hoşuma gitti çok sürdürülebilir balıkçılık adına herkes sen gibi hassas davranırsa denizlerimiz boş kalmaz hiç maşallah balık tutmayı ögrenmeden limitlere uymayı öğrenmişsin :D

6. MUSTAFA BECEREK

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0

Teşekkür ederim coşkun abi , doğadan çok şey çaldık ama doğa bize yinede vermeyi kesmiyor, fakat bize ne verirse versin biz doymuyoruz, ben spin avına bir kaç kişinin videolarını izleyerek başladım,, isim vermek gerekirse ediz dülger ve sulh turgay karaslan videolarında bir çok kere yakala bırak yaptılar ve gözlerime inanamadığım büyüklükteki levrekleri ve kofanaları bırakınca limitlere uymayı öğrendim :) bir dahaki avda yine birlikte olmak dileğiyle , kasık çizmen sağ olsun çok rapala kaybediyoruz yoksa :D

Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş