Cevap: Kutlamalarda bizde vardık Teşekkürler Memoli, sizler bizim geleceğimizsiniz oğlum, kocaman bir alkış sizlere.Alkış
Cevap: Kutlamalarda bizde vardık Tebrikler Mehmet'çim gelecek sizler ile daha da güzel olucak inşallah.
Cevap: Kutlamalarda bizde vardık Mehmet sizler kuruluş yıldönümü kutlamalarının onur konuğuydunuz bence senin tek farkın ev sahibi konumunda olman bunuda en iyi şekilde yaptığına eminim her zaman en güzel ve mutlu günlerde varolun inşallah sevgilerimle....
Cevap: Kutlamalarda bizde vardık Sevgili Mehmet ileride bu bayrağı sizler alacaksınız ve ben eminim çok güzel bir şekilde dahada ileriye taşıyacaksınız. Kendini şanslı sayabilirsin çünki çok güzel ve saygıdeğer bir ailen var çevrenizdeki güzel insanlarıda bu katagoriye koyarsak ortaya sizlerin her alanda başarılı birer kişilik olacağınızın kanıtıdır. Seni gözlerinden öperim sevgiyle kal.
Cevap: Kutlamalarda Bizde Vardık Sevgili torunum,kutlama şenliklerinde eline aldığın her kraker çubuğundan ikram ettiğini unutmadım.Benim bol gönüllü koçum.(babası kılıklı,veren elli.) İnşallah güzel geleceğimizi en güzel şekillendirenlerden olursun kuzucuğum.