Her Telden Kış geldi , böyle oldu...

'HER TELDEN' forumunda murat48 tarafından 21 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. murat48

murat48 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    2
    [​IMG] Soğuğun iyice yüzünü gösterdiği şu günlerde , yurdumuzda hava şartları ile olumsuzluklar yaşayanlara göre kendimi şanslı sayıyorum. Kar ve hava muhalefetleri nedeniyle yollar kapalı ve insanlar evlerinde iş yerlerinde hapis hayatı yaşıyoruz. Tıpkı ben gibi [​IMG] Hergün balıkavı sitemizi geziyorum ama durum aynı. Kimseden av raporu yok. Malum Fethiye'de biz ava çıkamıyorsak , diğer iller hak getire. İçimizi yiyip bitiriyor hafta içi baktığımız hava raporları. Biraz daha sabır etmek gerekli galiba diyorum. Ama arkadaşlarımızın yazdığı av maceraları ile mutlu olmaya alışan bizlere rapor gerekli. Kışı ortaladık artık. Bol av macaralı günler dileklerimle. Esen kalınız.

2. çimentepeli

çimentepeli Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    19
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Kış geldi , böyle oldu...

Haklısın Murat kardeşim ne yazıkki av raporları biraz askıya alındı.. Biraz daha sabır Şubat çıkana kadar pek balık olmaz ..
    Baharı bekleyen avcılar gibiyiz............:Dkiki

3. Ferit ERTÖZ

Ferit ERTÖZ Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    0

kikikikikikikikikiki

4. izmirli hüsnü

izmirli hüsnü Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    3
    Ödül Puanları:
    0

martı bekleyen .............. gibiyiz :) AlkışAlkışaggglamaaggglamaaggglama

5. ishak BALLICA

ishak BALLICA ÜSTAD ÜSTAD

Alınan Beğeniler:
    102
    Ödül Puanları:
    48

İzmir ve yöresi için bu günlerde hava gerçekten çok kararsız...:(Güzel yağmur getiren ve havayı yumuşatan Lodos gitmiyeceğim...:pBen kalıcıyım daha diye diretirken..:cool:

Bir kaç günde bir olmak üzere gün içinde Kuzeyli ruzgarlar Karayel/poyraz hooop ben de varım..:pDiye basmaya çalışsa da pek başarılı olamıyor.Ve hava karasız kaldığı için balık da hem tekne avlarında hem de kıyı avlarında iştahsız oluyor sanki..:rolleyes:

Yukarıdaki satırları okyunca; aman sakın İshak Bey, amma da kuyruklu yalan/bahane ortaya attın diye lütfen düşünmeyin...:p

Ayrıntlı rüzgar haritalarını okuyunca/yorumlayınca Özellikle İzmir ve yöresi için yani Orta Ege için böyle bir tablo ortaya çıkıyor...

Mesela dün İzmir/Çeşme yarımadası için güneyli rüzgarlar sanki daha ağır basacak zannı ile o taraflara kıyıdan Levrek avı için kısa bir gezinti yaptık.Gidilen mekan görünüş itibariyle köpüren deniz olduğu halde ; halbuki duman aynen denize doğru gidiyordu.:confused:

Yani havalar oturmadan verim almak bilemiyorum zor gibi..:rolleyes:Evde dizi keyfi ve teflon tencede Kestane Kebap a devam edeceğiz sanırım..hehe

6. denizci

denizci Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    0

Arkadaşlar çarşambayı perşembeye bağlayan gece antalyada -1 derece ile maşallah rekora ramak kaldı.Yni tek kelime ile dışarısı buuuuuzzzzz.Siteye bakıyorum,kimsede diyecek söz olmyınca valla bende hasta olmaya gelin gidelim diyemiyorum,ama içim içimide yiyor.Valla biz balıkçılar için deniz ve balıktan ayrı kalmak,annesinden ayrı lamış çocoğun mahsunluğunu hissederiz.İşallah havalar düzelirde biran önce oltalarımızı denizle buluşturak.Sevgilerimle.

7. Mustafa CUMBUL

Mustafa CUMBUL Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ödül Puanları:
    2

Zamanı gelince deniz kazan biz kepçe misali aramalara başlayacağız.

Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş