Değerli abilerim, büyüklerim, dostlarım, arkadaşlarım... Yaklaşık olarak 1 aydan beri sürekli olarak av yapmak için farklı bölgelere gitmeme rağmen bir tek vuruş bile alamamama isyan etmekteyim. Kuşadası ve didim bölgesinde önereceğiniz yerler varsa bu hafta sonu da kıyıdan denemek istiyorum. Valla balık tutamamak beni mahvetti yardımcı olursanız sevinirim...
Cevap: Isyaaaaan!!! Pes etmek yok kardeşim, nasip işi bu. Bu aylarda kıyıdan balık yakalayamaman gayet normal, sular soğudu ve kıyı balıkları derin sulara gittiler bu yüzden balık yakalayamıyorsun. Yakalayabileceğimiz bu aylardaki balık cinsi levrek türü balıklar, bunun içinde bir çok şartın yerine gelmesi gerekiyor. Hava şartları en önemli etken, havayı kollayalım soğuk bir bol rüzgarlı bir poyrazda haberleşelim, sende isyanını yenmiş ol.
Cevap: Isyaaaaan!!! Kardeş o kadar gezmişsin sahili komple takip et marmaraya varacaksın marmaraya gelince beni ara yardımcı olayım sana
Cevap: Isyaaaaan!!! İsmail abi valla pek de güzel olur ya bak kafayı yiyeceğim inanki. Tekneye binip livarların yanına gidip avlanmak işime de gelmiyor. Hazıra konmuş gibi hissediyorum kendimi.
Cevap: Isyaaaaan!!! Mustafa abim senelerce Bursa'da kaldım keşke o dönemde tanışsaydık yakanı bırakmazdım valla
Cevap: Isyaaaaan!!! Kardeşim, yeni bir konu makale hazırladım ve açtım. Bir oku lütfen, inan işine yarayacak çok bilgi var. Hazıra konmadan güzel işler yapacaksın, ben buna inanıyorum, sende bu heyecan var.
Cevap: Isyaaaaan!!! [MENTION=12143]hkmtkrygt[/MENTION] her zaman beklerim İstanbul'a geldiğinde bir alo demen yeterli kardeşim
Cevap: Isyaaaaan!!! Yem ve iğnelerin büyüterek ve çok dalgalı havalarda avlanır isen şansın çok çok artacaktır.