Herkese Selamlar; Bursa, İstanbul ve Batı Karadeniz de avlanmaya çalışan ama ege ve akdenize ağzı sulanan bir hobidaşınız olarak şimdiden hoşbuldum Gerek facebook gerek se farklı forumları incelememe rağmen (gözden kaçmış olabilir) ilk defa ailelerle balık turu düzenleyen bir grup gördüm ve hemen üye oldum hem de bir hoşbuldum mesajı yazmak istedim. Kısaca av geçmişim ilkokul 5 idi ilk defa gizli gizli balığa gittiğimde malzemeciden el oltası iskelede beğenilmeyip atılan yem parçalarıyla başlamıştım Balığa başlama yerim Gemlik'tir. Sonrasında sınavlar dershaneler okullar üniversite çalış oku mezun ol askere git iş bul derken parça parça dönemler istarvitten çinekoptan mırmırdan öteye gidememişti ama içimde he uhteydi lüfer levrek belki akdenize inersek baracuda. Şimdi önümüzdeki sezon için altyapı çalışamaları yapıyorum fırsat buldukça her hafta gözüme mera olarak kestirdiğim yerlerin derinlik dip yapılarını öğrenmek için ucuz sahtelerle (ucuz ama hedef sahtelerle aynı dalar ve ağırlıkta) mera tanımaya çalışıyorum. Beklemeli avlarda boğaz , haliç ve sahil şeridi av verse de bu spin ve lrf ayrı bir tat verdi bana (2 aydır ekipman almaya başladım henüz skor 0 ) Kenarda iki adet surf olta dursa da bütün yatırımımı ilkbahar ve asıl önümüzdeki sonbahara yönlik yapıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki bu adam tanışırken bu kadar yazdı balık alsa ne yapacak. İlk levrek için kısa film yapmayı bile düşünüyorum yeterki gelsin fırına kırmız halıda göndereceğim Forumda levrek av raporu altında yazılan bir yorum dikkatimi çekti sadece sponsor takımların videoları var ki ticari kısımları görmezden gelirsek sportif balıkçılık için çok güzel bilgiler paylaştıkları kanısındayım. Hedefim 2 3 arkadaş sponsorsuz bir takım ile video paylaşımı yapabilmek. Bilgi ve tecrüblerinizden faydalanarak bol trofeli paylaşımlar yapmak dileği ile.
Cevap: İstanbul/ İçerenköy Selamlar Çağdaş merhaba, TBA Ailesinin bireyi olarak aramıza hoş geldin der, keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim. Keyifli forumlar.
Cevap: İstanbul/ İçerenköy Selamlar Çağdaş kardeşim aramıza hoşgeldin ilk öncelikle, bahsettiğin konu aslında bizlere hiç uzak olmayan birşeydi bizde zamanında senin gibi düşünerek yola çıktık istavrit, çinekop, felan derken bir baktıkki orfozların toriklerin orkinosların peşlerine düşmeye başladık tabi sen biraz geç kalmışssın belli ama hiç bir şey için geç değil sadece sabır. Bu arada bombayıda bu konu altında patlatayım pek yakında saroz körfezde balık avı turumuz başlıyacak . Konumuza dönersek çağdaş kardeşim dediğim gibi hiç birşey için geç değil, yeterki isteğin uzamasın . Bu arada yaşınız kaçtır ?
Cevap: İstanbul/ İçerenköy Selamlar Çağdaş inşallah dileğin kısa zamanda olur.sana bol bereketli avlar dilerim .tekrar aramıza hoş geldin .
Cevap: İstanbul/ İçerenköy Selamlar Öncelikle büyüklerimin ellerinden , küçüklerimin gözlerinden öperim İş sebebiyle şehir dışındaydım tekrar sayfaya bakma imkanım olmadı. Yaşım 28. Av alanım şu anda İzmit ve Gemlik Körfezi ile İstanbul ve komşu illerin karadeniz kıyıları. Vakit buldukça buralarda avlanıyorum veya yeni disiplinle avlanmaya çalışıyorum. Hoşbulduk, umarım güzel paylaşımlar olur. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Geç kalma sebebim askerdeydim ve ekim de geldim öncesinde de spine yatırım yapacak imkanım yoktu.. Sabrım yüksek şimdilik kamp malzemelerine yatırım yapıyorum haftasonu kamplı organizasyonlar olursa çok yakında ekipmanımla hazır olacağım. Çok teşekkür ederim.