Olta Makinası İNCE Bİ SORU RYOBİ ECSUMA 8000 İLE saenger-cat-rewinder-8000 SİZCE HANGİSİ

'OLTA MAKİNALARI' forumunda i_gulistan tarafından 8 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. i_gulistan

i_gulistan Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar bi olta alacam 2 el veya 0 max 100 tl bütçem var ve ryobi ecusima 8000 ile saenger-cat-rewinder-8000 arasında kaldım.biri alman biri japon sizce hangisi yada bana 2. el düzgün bi makine öneriniz olabilir mi?
    www.turkbalikavi.com
    en kısa sürede makine ve oltamı alıp istanbulda balığa başlamak istiyorum.hem kıyı hem teknede kullanabileceğim bi makine istiyorum

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 8 Şubat 2012
  2. tuguj

tuguj Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: İNCE Bİ SORU RYOBİ ECSUMA 8000 İLE saenger-cat-rewinder-8000 SİZCE HANGİSİ

arkadaşım benim sana tavsiyem ryobiden yana kullanman olacaktır ryobi 115-120 tl arasında fiyatı var sen mağazadan pazarlıkla 100 tl ye alırsın ......

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 8 Şubat 2012
  3. Mustafa CUMBUL

Mustafa CUMBUL Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ödül Puanları:
    2
    Cevap: İNCE Bİ SORU RYOBİ ECSUMA 8000 İLE saenger-cat-rewinder-8000 SİZCE HANGİSİ

Bencede Ryobi de daha sağlıklı kullanabilirsin.

4. i_gulistan

i_gulistan Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0

sağolun ben bi küçük magzada 110 tl ye buldum 100 e düşüor fiyatı japon kalitesine güveniyorum lakin bazı sitelerde çinde üretildiğini duyunca biraz moralim bozuldu yoksa şimdiye kadar almıştım bile bide seanger de 20 kilo çker yazması bide alman malı olması cezbetti beni biraz ondan dolayı arada kaldım bazende güzel 2. el makineler düşüor.bende ilk defa ve 1 kez iyisini alayım diyorum başlangıç için olsa bile.normalde ben elimle avlanırdım min. 50 mt atarım var çekerim de max 50 kiloya kadar gideri var

Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş