Gorunen luzum uzerine , cok degerli ve saygi eger dostum Ismail Esencan'i zor durumda birakmamak adina, kendisinin bugune kadar sahsima gostermis oldugu essiz incelik, destek ve sevgiyi minnetlerimi sunarak Turk Balik Avi Formundan su andan itibaren ayrilmis bulunuyorum. Bu cok degerli sitenin her bir uyesine bir amator balikci olarak aynen sevgili Ismail gibi sahsima gostermis oldugunuz incelik ve sevgiye minnetlerimi sunarak, cok tesekkur ederek hoscakal diyorum. Umarim aydinlik, guzel gunlerde , muhtesem baliklarla, muhtesem ruyalarimizi birbirimizle kardeslik. karsilikli sevgi ve saygi esasina dayanarak paylasacagimiz gunlerde bir sekilde bir yerlerde tekrar bulusuruz. Turk Balik Avi ailesi daima gonlundekinize rastgelsin...Allah(CC) 'a ismarladik...
Cevap: Hoscakaliniz Sevgili Hüseyin kardeşim, bu dünya da baki kalan hoş bir seda imiş demiş büyüklerimiz.Seninde bu tanıma uyan çok değerli bir kardeşim olduğunu çok iyi biliyorum. Bunu bilmeni istiyorum ve başkaca da yorum yapmıyorum.