merhaba sayın türkbalık avı ailesi tesadüf dememdeki sebep bugün akşam saat 18:00 civarlarında arkadaşım azizle çimentepeye eve giderken kahvehaneye uğrayıp birer cay içelim derken türk balık avı ailesinden muzaffer abimle karşılaştık bu arada tanışmış olduk muhabbet muhabbeti acar derken ismail abimizde gelmezmi oooof balık muhabbetleri havada uçuşuyor tabi bu benim için arayıpta bulamadıgım birşeydi zaten sitedeki arkadaşlarla tanışmak istemiştim demekki bügüne nasipmiş 1. 1.5 saat kadar muhabbet ettikten sonra ben malesef yanlarından ayrılmak zorunda kaldım çünki bügün benim kardeşim askerden izne gelmişti gönül isterdiki arkadaşlarla daha çok muhabbet etmek ama önümüzde daha yaşayacak çok günler var yine bir yerlerde karşılaşırız ve kaldığımız yerden devam ederiz bugün çifte sevinç yaşadım onlarla tanıştım vede kardeşimi gördüğüm için cenabı hak herkesin gönlüne göre versin bol trofeli avlar diler herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar bol balıklı günler dilerim
Cevap: Hayat Tesadüflerle Dolu Sevgili Reşat, seni tanımak güzeldi kardeşim. Bu arada gözünüz aydın, askerden gelen kardeşine hayırlı teskereler dilerim, inşallah sağ salim vatani görevini yapar ve hayata atılır. Hayırlı bayramlar dileriz bizde, herşey gönlünce olsun kendine iyi bak kardeşim.
Cevap: Hayat Tesadüflerle Dolu Türk Balık Avı sayesinde nice dostluklara arkadaşlıklara ..... Kutlarım hepinizi
Cevap: Hayat Tesadüflerle Dolu Reşat kardeşim,öncelikle gözün aydın,ALLAH teskeresini görmek nasip etsin.Ayrıca muhabbeniz daim olsun...
Cevap: Hayat Tesadüflerle Dolu Aramıza hoş geldin Sn.Reşat kardeşim,hayırlı olsun. Kardeşinede hayırlı teskereler.