Eskişehirde balık avı

'TANIŞALIM KAYNAŞALIM' forumunda 26denkdere tarafından 5 Mart 2013 tarihinde açılan konu

1. 26denkdere

26denkdere Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    öncelikle herkese selamlar abi eskişehirde amatör olta balıkçısıyım avlandığım gölet ve barajlar genellikle keskin, çatören bir de bu yıl kuzfındıka gittim yasak kalktı diye çok büyük balıklar alınıyor diye duydum fakat 2 günlük av neticesinde en büyük 2.250 gr sazan yakaladım. çatören kiralandı. diye sadece 2 kez gittim acaba kanuna göre ağcıların olta balıkçısına yer göstermesi gerekmiyor mu? ayrıca çatörende bolili ve mısırla avlanıyorum ve son 2 yılda av verimi çok düştü bu balık populasyonunun azalmasındanmı yoksa bendenmi kaynaklı öğrenmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim saygılar.:D

2. İsmail ESENCAN

İsmail ESENCAN Admin Admin

Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Web Sitesi:
    Cevap: Eskişehirde balık avı

Sevgili Mehmet, ilk önce aileye hoşgeldin keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.

Ben uzun zamandır Eskişehir' de av yapamıyorum görevim gereği, sormuş olduğun sorulara en doğru cevabı senin gibi bir Eskişehir'li olan Osman DENKSOY üstadımız ve Eskişehir İl Sorumlumuz Mustafa DİNÇ ağabeyimiz cevap verecektir.;)

Çatören uzun zamandır Kooperatifçilerin mekanı, ancak kesinlikle olta balıkçısına bir yasak yoktur.! Dilediğin yerde olta avcılığı yapabilirsin.:)

3. 26denkdere

26denkdere Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Eskişehirde balık avı

yine de çok teşekkür ederim abi :)

Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş