Eski Foça'da Yeni Beton Liman

'AMATÖR BALIKÇILIK TEBLİĞLERİ' forumunda tevez tarafından 11 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. tevez

tevez Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Sevgili site sakinleri eski Foça yeni limanda gittiğimde görüyorumki küçük küçük hatta minicik mercanlar isparozlar karagözler yakalanıyor YAZIK TIR GÜNAHTIR balıklar oraya yavrulamaya geliyor bazı kendini balıkçı sana vatandaşlar o yavruları yakalayıp kovalarına koyuyorlar bu ne vicdansızlıktır ben onlardan daha büyüklerini bile denize geri atarken ordaki adamlar onları yakalıyorlar bir gün gördüm bir adamın kovasını küçük gopezler küçük mercan ve karagözler balık soyu böyle giderse foça küçük denizde biter BU YENİ BETON LİMANA BİR ÇARE BULUNMASI GEREK BURDAN YETKİLİLERE DUYRULUR

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 12 Temmuz 2010
  2. Ferit ERTÖZ

Ferit ERTÖZ Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Eskİ foÇada yenİ beton lİman

Sevgili İbrahim çok güzel bir konuya değiniyorsun teşekkürler. Fakat bu olaylar ile gerçekten çok fazla şekilde karşılaşıyoruz. Bizlerin yapabileceği saygı çerçevesinde o arkadaşları uyarmak olacaktır. Bildiğin üzre Amatör balıkçıları ilgilendiren bir takım sirküler var ve maalesef bunlardan bir çok balıkçı arkadaşımızın haberi bile yok. İşte bizim gibi sitelerin yaygınlaşması bu konudaki hassasiyeti arttıracaktır.
    Balıkçı arkadaşlar sirkülerden haberdar oldukça yakaladıkları balıkların limit altı olduğunu anlayacaklardır. Bunu en azından umuyoruz.

3. tevez

tevez Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Eski Foça'da Yeni Beton Liman

sevgili ferit abim şu konuyu görüntüleyen çok fakat senden başka ilgilenen yok bu ilgin için sana teşekkür ediyorum bu konuyla ben her karşılaştığımda çok üzülüyorum abi böyle giderse denizde balık kalmayacak ne demişler küçük balık yoksa büyük balık ta yok bunu ordaki insanlarımız nasıl anlamıyorlar nasıl o küçük balıkları yakalayınca onları yemek için eve götürüyorlar hiç mi vicdan dan nasibi olmamış bu insanlar anlamıyorum abi sende gittiğnde görmüşssündür abi o küçük balıkları abi bu nasıl amatör balıkçılıktır KINIYORUM

4. Ferit ERTÖZ

Ferit ERTÖZ Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    0

Kesinlikle anlayacaklar İbrahim. Anlayacaklar ve öğrenecekler ama umarım geç kalmazlar. Ne zaman balıkların kendilerini değilde resimlerini çocuklarına gösterecekler işte o zaman ne yaptıklarının farkına varacaklar.
    Bizler her gördüğümüz yerde uyarmaya anlatmaya devam edeceğiz. Umarım başarılı olacağız.

5. tevez

tevez Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0

inşallah ferit abi

6. Ayşe HARUPÇU

Ayşe HARUPÇU Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    0

Sevgili kardeşim ibrahim,bu tür vicdansız balıkçıları,balıkçı diyemeyeceğim bunlar ormanı yakanlarla,denizdeki küçük balıkları balık diye yakalayanları aynı kefeye koyup insanlıktan nasibini almamış kişiler olarak görüyorum,o yüzden bizlere çok iş düşüyor elimizden geldiğince hatta fazlasıyla bu tür insanları bilgilendirip bilinçlendirmemiz lazım.

7. paşalı

paşalı Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    3
    Ödül Puanları:
    0

İbrahim kardeşim malesef bu tip kişiler her tarafta var.Birde karıştınmı yandın bi dakkada başına iş alırsın.Ben rasladığım zaman anlatmaya çalışıyorum ama pek işe yaradığını sanmıyorum.

8. algan1975

algan1975 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0

Arkadaşlar bu kişiler saygı çerçevesinde uyarıları dikkate almayıp,kendi bildikleri doğrultusunda hareket ediyorlarsa,anlayacakları dilden kunuşmak lazım ki,nitekim ben mordoğanda uyarıları anlamayan kişelere anlayacakları dilde etraftaki kişlere oynayarak balık tutmayı bıraktırdım. Bu şekilde yaparak sadece kendi çocularına ve turunlarına değil , bizim çocuklarımızın ve torunlarımızın da haklarını gasp ediyorlar.

Yükleniyor...

Bu Sayfayı Paylaş