Arkadaşlar hepinize merhabalar, bu sitede ilk açtığım konu.. Bu hafta sonu Elmas burnu na gideceğim kıyıdan olta ile avlanmayı düşünüyorum.. Elmas burnu balık çeşitliliği ile bilgisi olan arkadaşların ilgisini bekliyorum.. Hepinize rastgele...
Cevap: Elmas Burnu Keyifli paylaşımlar dileği ile hoş geldiniz...Merakımdan soruyorum.Lütfen mazur görünüz.Bahse konu yöre,hangi mevkide ?
Cevap: Elmas Burnu Teşekkürler arkadaşlar... @İshak , bahsettiğim mevki İstanbul Riva... burada bulunan balık çeşitliliğini bilmediğim için açmıştım konuyu , fakat cevap alamadım. neyse yarın gideceğim ve herhalde kendim keşfedeceğim inşallah denemelerimle beraber bu bölge hakkında sizlere yarın gece bilgi vereceğim..
Cevap: Elmas Burnu Kardeşim, ilk önce aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim. Ayrıca, yarın yapacağın avda da rastgelsin diyorum. @Alper32
Cevap: Elmas Burnu İzmir ve yöresi olsa mutlaka bir şeyler söylerdim.Ama İstanbul ve yöresi hakkında hiç bir fikrim yok. İnşallah gönlüne göre bir av olur .Haydi rastgele
Cevap: Elmas Burnu Abim, bundan kimsenin şüphesi yok zaten. Sen neler yapıyorsun abi, yarın için bir plan varmı? @ishak BALLICA
Cevap: Elmas Burnu Hayırlısı olsun güzel abim, havalarda iyice ısındı artık yüzme mevsimi yaklaşıyor, nasip olursa yarın bende bir iki dalış yapayım.