24 Mayıs 2012 günü oğlumun ailemin ve benim değişik bir gün geçirebilmesi ve bilmediğimiz yada bilipte hiç yakından görmediğimiz hayvanları görebilmek için tuttuk Darıcanın yolunu.İyiki de gitmişiz gerçekten ailecek güzel bir gün yaşadık.Sizlerede bu kareleri sunarak bir nebze olsun o anı yaşatmak istedim.İyi seyirler.
Cevap: Darıca hayvanat bahçesinde ufak bir gezinti Güman , Bundan tam iki yıl önce kızımın doğum gününde gitmiştim. Darıca yolu bana uzak geliyorsa , kim bilir sana nasıl gelmiştir tahmin bile edemiyorum. Fotograflar harika çıkmış. Paylaşımın için teşekkür ederim.
Cevap: Darıca hayvanat bahçesinde ufak bir gezinti Abi yol meselesini hiç sorma gidiş dönüş tam 7 saat evet yanlış duymadınız tam 7 saat.
Cevap: Darıca hayvanat bahçesinde ufak bir gezinti Güman Darıca hayvanat bahçesine 3-4 defa gitmiştim.Gitmeyenler için güzel bir paylaşım oldu Teşekkürler...AlkışAlkış
Cevap: Darıca hayvanat bahçesinde ufak bir gezinti Güman kardeşim,bende hayvanat bahçesini çok severim,sayende gitmiş kadar oldum... Oğlunda çok şeker maşallah,ALLAH,sağlıklı ömür versin,paylaşım için teşekkür ederim...
Cevap: Darıca Hayvanat Bahçesinde Ufak Bir Gezinti Valla ben yemedim abla.Yok yok balıkta herhangi bir fizyolojik eksiklik yok yüzüş sırasında kuyruk hareketi kameradan kaçmış yalnızca.
Cevap: Darıca hayvanat bahçesinde ufak bir gezinti Sağol ablacığım hayatım boyunca bana sunulan en güzel ikinci şey.
Cevap: Darıca Hayvanat Bahçesinde Ufak Bir Gezinti 7 Saatlik yolculuktan sonra böylesi güzel bir eylence Baba Oğul dalmışsınız yaa çok keyiflendim vede azcıkta utandım derhal ilk fırsatta oğluşumla beraber bende gidiyorumAlkışAlkışAlkışAlkış Güman paylaşım için teşekkürler
Cevap: Darıca Hayvanat Bahçesinde Ufak Bir Gezinti Teşekkür ederim Haşim inan oğlum olduktan sonra ayrı biri oldum.Onun bir gülüşü bana en büyük hediye bu dünyada.Hayatta en büyük doğrum bir aile olmak için nüfus sahibi olmak.
Cevap: Darıca Hayvanat Bahçesinde Ufak Bir Gezinti Güman kardeşim o ilk resim bizim sütçü mırtazanın eşeğine kim pijama giydirmiş acaba?kikikiki Ellerine sağlık keşke ben de orada olabilseydim de o güzellikleri görebilseydim.Sevgilerle
Cevap: Darıca Hayvanat Bahçesinde Ufak Bir Gezinti Sevgili Güman adını basından duymuştum..Ama görmek nasip olmamıştı...Paylaşım için teşekkürler kardeşim...
Cevap: Darıca Hayvanat Bahçesinde Ufak Bir Gezinti Vallahi kimin pijama giydirdiğini bilmiyorumda aç gözlü olduğunu biliyorum.İki paket çubuk krakeri dakikada götürdü.Abi oralarda olmasanda biz ne işe yarıyoruz işte kısmet gittin say kendini oralara.
Cevap: Darıca Hayvanat Bahçesinde Ufak Bir Gezinti Ne demek İshak abi bir nebze de olsa yaşatabildiysek size oraları ne mutlu bize.
Cevap: Darıca Hayvanat Bahçesinde Ufak Bir Gezinti Ne demek lafı bile olmaz.Bu kareleri beğenmenize savindim.Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır