Tüm Türk Balık Avı Ailesine Selamlar , Arkadaşlar bildiğiniz üzre 23 Mayıs 2010'da Mordoğan şenlikleri kapsamında balık avı yarışması düzenlenmekte. Sitemizden ben ve Mehmet arkadaşımız ekiplerimizle bu yarışmaya katılıyoruz. Geçen yıl katıldığım için biliyorum çok eğlenceli ve neşeli geçiyor. Mordoğan belediyesi tarafından şenliklere katılan herkese ızgara ÇİPURA ve çoban salata ikram ediliyor. Bu senede olur inşallah çünki çok lezzetliydi.kiki Yarışmadan sonra geleneksel ödül töreni yapılıyor( inşallah bizlerede törene katılmak nasip olur) . Yarışmaya katılacak olan ve şenliklere katılacak olan tüm Türk Balık Avı ailesi üyelerini sıcak bir çay içmeye davet ediyorum. Hepinizi beklerim. Tel No : 0535 875 1993 Gelirseniz beni sevindirirsiniz. Mordoğan çok güzel Ekibim Alkış Bu güzelliği biz kez daha yaşamak nasip olur inşallah. Çaya bekliyorum unutmayın sakın. Kalın sağlıcakla..
Cevap: " Çaya Davetlisiniz " Ferit, kalbimiz ve gönlümüz sizlerden yana. Az önce telefonda görüştüğümüz gibi, iş yönünden bir mani durumumuz olmazsa, sıcacık bir bardak çayını içmek için gelebiliriz.
Cevap: " Çaya Davetlisiniz " Teşekkürler İsmail. Manevi desteğinizin bizlerle olduğundan eminim. İşin yönünden bir aksilik çıkmaz ise sıcak çayımız demlikte sizleri bekliyor olacak
Cevap: " Çaya Davetlisiniz " Ferit Abi ah şimdi İzmir'de olup orada sizler ile birlikte olmak vardı.Abi afiyet şeker olsun yarışmada sana ve ekibine başarılar dilerim.Alkış
Cevap: " Çaya Davetlisiniz " Ferit abi,kesin gelirdim yanına ancak Istanbuldan bacanak gelecek bu hafta yoksa her hafta gittiğim yer Mordoğan.İnşallah başka sefere.. sana ve ekibine şimdiden başarılar dilerim...
Cevap: " Çaya Davetlisiniz " Hasan kardeşim bu sefer olmadı ama seneye inşallah hazırlıklarını ona göre yaparsın sende katılırsın. Çok da güzel olur Harika bir ortamda beraber oluruz. İnşallah güzel bir sonuçla döneriz.
Cevap: " Çaya Davetlisiniz " İnşallah Osman. bacanağınada şimdiden hoşgeldin diyelim Bir gün mutlaka beraber av da yapalım Güzel bir sonuçla dönmek nasip olur inşallah
Cevap: " Çaya Davetlisiniz " çaya davetinizden dolayı teşekür ederim sizleri unutmadım bu aralar yogun oldugum için siteye giriş yapamadım ama sizleri unutmadık .
Cevap: " Çaya Davetlisiniz " Teşekkürler Mustafa Serdar kardeşim teşekkürler. Ama istediğimz gibi olmadı. Katılmak o ortamda olmak da çok güzeldi teşekkürler