Cevap: Bu Balıkçının Alnını Öperim. hadi beya büle balıkmı yakalanır hehe ama sudakilerin son halleri fena bozum oldular
Cevap: Bu Balıkçının Alnını Öperim. Suyun içindekiler o kamışları alsınlarda ....kılıflarına soksunlar,ben olsam hemen tasıtarağı toplar sudan çıkarım.hehehehehehehehehehehehe
Cevap: Bu Balıkçının Alnını Öperim. Abi senin arzuladığın şu alabalık avında beraber gerçekleştirebiliriz.Ne dersinkiki
Cevap: Bu Balıkçının Alnını Öperim. Ben böyle yakalanan balığı yememkikiemek harcamak lazım biraz Paylaşım harika Mustafa eline sağlık.
Cevap: Bu Balıkçının Alnını Öperim. Sakat derim alabalık olmaz.. su sıg, kafayı taşlara vurursak 3 krş.aklımız var o da gider.. su derin olmalı..balık büyük olmalı...
Cevap: Bu Balıkçının Alnını Öperim. Buldum lo , dünyanın 2. yüksek köprüsü imiş.. birincisinin altında su yok olsaydı onu ayarlardım o viyadükmüş bunun yüksekliği 320 metreymiş.. yeter sanırım..rusyada.. suda derin..sorun olmaz.. yanlız ekmekler aşşa düşene kadar çok uzaga gider tam altımıza düşmez... tek kafama takılan o.. kikikiki
Cevap: Bu Balıkçının Alnını Öperim. Sen onada bi çare düşünürsünkiki. Araştırmaya devam et Abi.Bir ortak yol bulacağız elbetkikikikikiki
Cevap: Bu Balıkçının Alnını Öperim. bütün tava ekmehi mermi gibi iner aşşahıya büyük yem büyük balık mantalitesi ilekiki