Başta Sitemizde olmak üzere, bütün annelerin anneler gününü kutlarım sevgili dostlarım. Anneler gününüz kutlu olsun, yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.AlkışAlkışAlkış [DM]xd8hju[/DM]
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun Tüm Annelerimizin ellerinden öpüyorum. Anneler günü kutlu olsun...
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun tüm annelerin anneler günü kutlu olsun (daha nice anneler gününü beraber görmek dileğiyle)
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun Tüm annnelerin anneler günü kutlu olsun.
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun Teşekkürler Abilerin abisi, klip çok harika olmuş emeğine yüreğine sağlık.Alkış
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun Tüm Annelerin Doğum günü Kutlu Olsun. Anneme; Yüce Rabbim Neden cenneti senin senin ayaklarının altına sermiş şimdi çok daha iyi anlıyorum anne; Neden geceler boyu uykusuz başımızda oturduğunu Neden bizimle ağlayıp neden bizimle güldüğünü Neden senin için saçını süpürge etti diye bir deyim kullanıldığını Neden bizim için evlatların için yürekten çırpınışlarını Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Sen gece demedin gündüz demedin Bizler için çırpındın bir gün of demedin Hiçbir zaman emeklerine karşılık beklemedin Sen bizlerin yüreklerinin meleğisin güzel anne Canım Annem Seni Çok Ama Çok Seviyorum.
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun Senden Ayrı On Yıl On yıl oldu sen bu diyarlardan gideli Beni buralarda boynu bükük bırakalı Dile kolay koskoca bir on yıl Ağladım ağladım göz pınarlarım kuruyana dek olmadı Ne sen geldin geriye nede o koskoca on yıl Yüreğime anlatamadım gidişini seni bekledi hep sen diye çarptı olmadı Hiç dilimden düşürmedim adını sanki hep yanımdaymışsın gibi sana bağladım aklımı olmadı Ne sen geldin geriye nede o koskoca on yıl Elimde sadece senden kalan birkaç şey var Duvarlara kazıdığım hatıraların Pencereden sızan sokak lambasının ışığı ile baktığım sararmış fotoğrafın Ve baş ucumdan ayırmadığım adının yazılı olduğu o beyaz mendil Dayanacak gücüm kalmadı artık menekşe gözlüm ne olur gel Bitir yüreğimde yanan şu hasret ateşini Sensiz ne tadım var artık ne tuzum bırak artık bu inadı ne olur gel Allah'ım ne diyorum ben yine gelemezsinki ellerimi yine tutamazsınki O menekşe gözlerinle yine bakamazsınki gözlerime Sen bu diyardan göçeli on yıl oldu dile kolay koskoca on yıl Sensiz kalışımın onuncu yılı bugün Senin beni bu kurtlar sofrasında tek başıma yapayalnız yüreği yaralı bırakıp gidişinin Onuncu yılı Ne kadar yalvarsan ne kadar ağlasam gelemezsin biliyorum Senin meleklerle benim ise yalnız yaşamaya her gün ağlamaya mahkum oluşumun Onuncu yılı bu gün Onuncu yılı Onuncu yılı Bu şiiride canımdan çok sevdiğim beni boynu bükük bırakan annem kadar üzerimde üzerimde emeği olan beni büyüten Annanem için yazmıştım. Seni çok özledim annane anneler günün kutlu olsun Saygılarımla.
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun Bir çok ocakta hüznün ve mutluluğun yaşandığı bu çok anlamlı günde,evlatları yanında olamayan anna'larının, yanında anaları olamayan evlatların bütün Anne'lerin Anne'ler gününü kutlar yaşı benden büyüklerin ellerinden öper ve saygıyla eğilirim. Anneler gününüz kutlu olsun.
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun Tüm annelerimizin anneler günü kutlu ve mutlu olsun.
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun bütün annelerin gününü kutluyorum ellerinden öpüyorum
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun Öncelikli olarak ben anne olduğum için,hepinize çok teşekkür ederim.Ayrıca tüm annelerin anneler gününü kutlarım.
Cevap: Başımızın Tacı Annelerimizin, Anneler Günü Kutlu Olsun Tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım.Alkış