Cevap: Arşivden unutulmayanlar Muhteşem bir arşiv,Paylaşımın için teşekkürler Aşkın abimAlkışAlkışAlkışAlkışAlkış
Cevap: Arşivden unutulmayanlar Emek için teşekkürler. Balıklar fena değilmiş Aşkın. Ama bizim Demirköprünün sazanları bunları ona katlar.
Cevap: Arşivden unutulmayanlar Ne yani şimdi bizlere nispet mi yapıyorsun Neyse Balıklar da fena değilmiş
Cevap: Arşivden unutulmayanlar Aşkın, gerçekten süper kareler, emeğine sağlık kardeşim.Alkış Aynı güzellikteki Arşivleri inşallah birlikte oluştururuz artık.
Cevap: Arşivden unutulmayanlar Aşkın kardeşim mükemmel bir derleme yapmışsın avlarınız ise harika olmuş . Sıkılmak ne demek büyük keyif aldım emeğine sağlık bütün avlarınız ve günleriniz böyle güzel olsun inşallah.
Cevap: Arşivden unutulmayanlar mükemmel bir av arşivi olmuş ellerine saglık süpersin harika kareler.saygılar.
Cevap: Arşivden unutulmayanlar OyOyOy paşalar mercanlar kuzular,ne güzel nostalji gözlerimiz bayram etti tebrikler....AlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkış
Cevap: Arşivden unutulmayanlar aggglamaaggglamaaggglama AAAH AH ben ah çekmeyimde kimler çeksin seyyyse fena değilmiş AlkışAlkışAlkışAlkış[/ Eline sağlık kardeşim paylaşım için teşekkürler.
Cevap: Arşivden unutulmayanlar Aşkın abim eline sağlık ne güzel avlar,hepsi birbirinden güzel.İnşallah daha iyilerini hafta sonu yakalaman dileğiyle Selamlar.
Cevap: Arşivden unutulmayanlar Aşkın kardeşim naptın sen Bu güzel kareleri görünce insanın balığa gidesi geliyor İnan kareler geçerken kendimi o arkadaşların yanında hissettim. İşte böyledir amatör balıkçılık ruhu. Kendinden geçersin arkadaşının yakaladığı balık için. Emek harcayıp bizlere sunduğun bu güzel çalışma için teşekkürler.
Cevap: Arşivden unutulmayanlar Bacanak videoyu zevkle izledim tek kelimeyle harika olmuş eline koluna saglık.Alkış