Her Telden 23 Ekim Denk Gelmedi Ama Densizler Gelmiş Dikkat

'HER TELDEN' forumunda Çetin CANKANAT tarafından 29 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

1. Çetin CANKANAT

Çetin CANKANAT Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaş mrh ayın 23 ü saat 02,10 sahil evlerine 3 arkadaş balık avlak yerimize vardık. arabadan indiğimiz sırada polis ekip arabası yanımızda durup içinden bir kişi indi (yaş 50 gibi) başı sargılı yüzünün şeklini hatırlamak istemiyorum geçmiş olsun dedik hayırdır diye sorduğumuzda? bizden 2 ila 3saat önce geldiğini tahmin ederek arabayı park ettim inip olta takımlarımı alıcam yanıma 2 kişi geldi sen napmaya geldin diye sormuşlar oda balık avlamaya geldim demiş o anda adamın elinde ne varsa (sert bir cisimle)kafasına vurup (kafsını yarmıışlar) yere düşmüş zannederim tekme yumruk ! adamı hastanelik yapmışlar 2 saat başından operasyon hastanede ve onsekiz dikiş şimdi ?şimdi bu arkadaş tatil gününde balık avlamak için evinden çıktı başına bunlar geldi (daha kötüsüde olabilirdi ) eve gidicek ağilesine nedicek beni? dövdüler!!!! ???? bu arkadaşın suçu ne ( balık avılamak ??) bana kalırsa bu tür insanlar her yerde var ama gecenin o saatinde tek başına ıssız bir yerde yorumu size bırakıyom. allah hepimizi korusun korusun DA önce biz tedbirimiz allalım sonra kendimizi allaha emanet edelim derim ben. balık avıma gelince balık bahane alkolli içecek ler şahane saat bire kadar tık yok :((((( saygılarım la

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 29 Ekim 2010
  2. ksk sedat

ksk sedat Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    6
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: 23 ekim denk gelmedi ama densizler gelmiş dikkat

Çetin bey anlatmış olduğunuz olay üzücü olduğu kadar endişe vericide.
    O bölgede bende sıkça avlanırım bu türden bir olay Allah'tan başıma gelmedi fakat daha kötüsünü gördüm.
    Alkolü fazla kaçıranlar bir,birlerine bıçaklarla saldırmışlardı,ortalık bir anda çok kötü oldu orada polis devriyesi sık olduğundan olaya anında müdahale ettiler çok daha vahim bir durum olmadı.
    Yalnız bu kişiler balık avlamaya gelen değil oranın yerli halkından kişilerdi.
    Ne yazıkki orada taşkınlık yapabilecek tipte insanlar varlar ben bu yönde tespit yapmıştım bir zamanlar.
    Mümkün olduğu kadar bir av arkadaşımız olmalı özellikle gece avlarında fakat böyle bir şeye mecbur oluşumuz bile çok üzücü ben yalnız avlanmayı severim mesela çok sıkta yalnız avlara giderim.
    Allah hepimizi böyle şerlerden muhafaza eylesin.
    Saygılar

3. aldem

aldem Tba Okuru

Cevap: 23 Ekim Denk Gelmedi Ama Densizler Gelmiş Dikkat

Evet çok kötü,balık avladığımız yerler ıssız yerleşimden uzak yerler tedbirli olmakta fayda var,tek kişi gitmemeye dikkat etmeliyiz bende dahil.

4. clio35

clio35 Üye Balıkçı

Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    0

bak şimdi canım çok sıkıldı çünkü benim sürekli yaptığım bir olay gece 22.00 gibi gidip 07.30 kadar takılıyorum.sadece çok alkol alıp müziği son sese kadar açıp çok hızlı araba kullananlar oluyor.bazen devriye elemanları gelip dağılmalarını söylüyorlar fakat sanırım bu sadece şikayet olduğunda oluyor.halbuki orada aileler son derece güvenli diye çoluk çocuk dışarıdalar bence bu durumu emniyete bildirip daha fazla önlem almalarını sağlamak düşüyor.BU DURUMU SAYIN BAŞKANIM İSMAİL ESENCANA BİLDİRİP ONDANDA YARDIM İSTEYECEĞİM.belki onun lafı daha geçerli olur nede olsa oda emniyet mensubu bir abimiz.

5. İsmail ESENCAN

İsmail ESENCAN Admin Admin

Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Web Sitesi:

Hakan abi, ben kendimce elimden gelen duyarlılığı göstereceğim, ancak vatandaşlarımızın da aynı duyarlılığı gösterip, böylesi bir durum oluşmadan önce bu yönde meyilli kişileri gördükleri zaman Tamamen Ücretsiz olan 155 telefonunu arayarak, Emniyeti bilgilendirmeleri ve o kişilerin oradan men edilmesini sağlamaları gereki.155 e gelen bütün ihbar telefonlarının tamamı, değerlendirilmektedir.;)

6. Ferit ERTÖZ

Ferit ERTÖZ Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    0

Allah korumuş valla ...

Daha beteride olabilirdi çok dikkatli olmak lazım. Mümkünse öyle yerlere en az 2 kişi gidilse hem muhabbet olur hemde böyle durumlardan mümkün olduğunca uzak kalınır.

7. BLC

BLC Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    0

Resmi makamlar tarafından ,işim dolayısıyla şahsıma 15 senedir taşıma ruhsatlı silah veriyorlar,kendi,işyerimde bile ,afedersiniz ama wc ye giderken bile F 92 inox belimdedir,demekki bu olay benim başıma gelse ,3 çocuk babası ben ,katil olurdum..şimdi burda ,çok sevdiğim süper yetkili bir savcı abimin bana dediği bir söz aklıma geldi...bugünkü kanunlar büyük sineklerin delip geçtiği ,küçük sineklerin takılıp kaldığı bir ağdır...üzülerek söylemek gerekirse,bu statü de haksızda deil yani....

8. İsmail ESENCAN

İsmail ESENCAN Admin Admin

Alınan Beğeniler:
    10,056
    Ödül Puanları:
    5,113
    Web Sitesi:

Osman, ben kendi adıma konuşayım, devletin koyduğu kuralları uygulamak bütün yurttaşların görevidir, ancak ki kişi dokunulmazlığım ihlale uğradığı anda, benim kural ve kaidelerim geçerlidir, sonunda ölüm olsa dahi.;)
    Gerekeni en güzel şekilde yapar, böyle densizlere gereken en güzel cevabı ben şahsen verirdim.Örnekleri çok mevcuttur, İzmir iline geldiğimden beri yaptığım avları rahatlıkla yapıyorum, insanlarının yüzde 90 ını okumuş, gün görmüş insanlar.Önceki zamanlarımı hatırlıyorum da, ava gidip suya adam atmadan geri dönmüşlüğüm yok gibi.Adam derken yanlış anlaşılmasın, insan kılığına bürünmüş hayvanları.:p

9. BLC

BLC Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    0

Sevgilii agabeycim,Doğma büyüme bir izmirli olarak,bu tür olayları esefle karşılıyorum,bu kentte böyle bir olayın vuku bulduğuna ,konuyu açan sevgili abimin tanıklıgında şahit oldum...çok üzülerek söylüyorum ki,ben de artık güzel izmirimin güzel insanını,tanıyamıyorum...konuyu açan abime ,ve mağdur olan abimize çok geçmiş olsun der,bu çirkin olayların güzel izmirimiz ve tüm yurdumuzda olmaması dileklerimle......

10. Mustafa CUMBUL

Mustafa CUMBUL Gold Üye Gold Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ödül Puanları:
    2
    Cevap: 23 ekim denk gelmedi ama densizler gelmiş dikkat

Tedbiri elden bırakmamak gerekir.

Yükleniyor...