Değerli üyelerimiz , 2013 senesini geride bırakmamıza çok az zaman kaldı. Kurumsal şirketler takvim , kalem , saat vb. hediyelerle çalışanlarını motive ediyor. Yönetim olarak bir karar verdik !!! 2013 sezonunda en iyi .......... açan üyelerimiz bir yıl boyunca ..... katılacaklar. kikikiki Üstelik ...... hediyeside , ...... tarafından verilecektir. AlkışAlkışAlkış Not: Yönetici , Üstad ve Selami bu hediye kampanyasına katılamaz.kikikiki
Cevap: 2014 süprizleri Süpriz hediyelerimize katılım başlamıştır. Adını listeye yazdıran kazanıyor ..... 01.Servet Değerli 02.Hüseyin Eğilmez 03-İsmail Hakyemez 04-Mahmut Eğilmez 05-Ali Tatlı 06-Nazlı Savaş 07-Osman Yandanbakanoğlu
Cevap: 2014 süprizleri Yönetim, katılamıyor bu yarışmaya abi de, üstüne basa basa hatırlatmak isterim, ben yönetici değilim, kurucuyum.:lol:
Cevap: 2014 süprizleri İsmail , Site kurucusu olarak sana FB forması hediye edeceğim. Üstelik 2014 -2015 sezonu FB'den kombine bilet kazandın. (Aziz başkanın hediyesidir) :bleh1::bleh1::bleh1::bleh1:
Cevap: 2014 süprizleri Azize'den gelen her şeye boynumuz kıldan ince,nede olsa Fenevbahçelilerin Başkanı,saygı duymak lazım.:bleh1: