Değerli üyelerimiz , 06.01.2014 tarihi size neyi hatırlatıyor ! 01. Maya takvimine göre kıyamet 02. Ceyhan'nın kurtuluşu (1922) 03. Pazartesi iş günü 04. İsmail Esencan'nın doğum günü 05. Poyraz hocanın ölüm yıl dönümü 06. TBA forum sitemizin kuruluş yıl dönümü Yanıtlarınızı bekliyorum. Ona göre konu açacağım.... kikikiki
Cevap: 06.01.2014 ???? Ceyhan'nın kurtuluşu (1922) için konu açmayı düşünüyorum. İzin verirmisin "BAŞKAN" Bak ilk defa başkan diyorum. Senin sevindirik yapmak için kikikiki Valla dansöz bile oynatacağım. ! izin ver "Başkan" Not: Kurtuluş günü kutlamalarını ben YASAKLAMIŞTIM
Cevap: 06.01.2014 ???? Bir ömür ama dolu dolu.... Yumarken gözlerini iç huzuruyla başardım diye bilmen ve diye bilmek umuduyla. Nice mutlu senelere İsmail abi....
Cevap: 06.01.2014 ???? Senin canın sağolun Başkan'ım, içinden ne geçiyorsa onu yap. Dansöz oynatma abi, çoluk çocuk var.:lol:
Cevap: 06.01.2014 ???? İsmail abi nice mutlu senelere ailen ve sevdiklerinle uzun sağlıklı mutlu başarılı yıllar dilerim